Ми у Facebook
03.05.2013, 14:45

Володимир Кличко поїде на Олімпіаду, якщо переможе Усика

Для того, щоб представляти Україну в Ріо-де-Жанейро, Володі доведеться помірятися силою з Олександром Усиком.
Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко може здійснити свою мрію по завоюванню другого олімпійського "золота".

Володя зможе взяти участь в Олімпіаді-2016, яка відбудеться в Ріо-де-Жанейро. Про це агентству Sport-Informations-Dienst повідав прес-секретар Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA) Себастьян Жійо, повідомляє ТСН.

Зазначимо, що AIBA планує дозволити виступити в Ріо і професійним спортсменам у віці від 19 до 40 років. Проте на початок Ігор Кличку-молодшому вже буде 40 років та три місяці.

"Ми чули про мрію Володимира Кличка боксувати на Олімпіаді. Якщо боксер досяг свого 40-річчя за кілька тижнів до старту Ігор, він все ще є частиною програми AIBA. Так що ми сподіваємося на подальші переговори з Володимиром", - наголосив Жійо.

У цьому випадку Володимириму доведеться помірятися силами з Олександром Усиком. У цьому переконаний тренер української збірної з боксу Дмитро Сосновський.



"Якщо правила дозволять участь боксерів-професіоналів, то все вирішить внутрішній відбір. Кличку доведеться довести своє право поїздки на Олімпіаду в поєдинку з Усиком", - наголосив Сосновський.

Каже - у цьому бою ставив би на Сашка, бо він молодший за Володю на дев'ять років і достатньо розумний та талановитий боксер.





На правах реклами