Ми у Facebook
07.05.2013, 11:43

У Рівному школярів вчили ніколи не здаватися [+Фото]

"Розминка від чемпіона" у НВК №2 "Школа-Ліцей" пройшла під жвавий музичний супровід, адже тут проводили майстер-клас чемпіони світу зі спортивних танців на візках – Іван та Надія Сіваки та Наталія Колесова з партнером Андрієм Товстим.
Спостерігаючи за виступом спортсменів, ніхто з дітей не залишився байдужим: спочатку на очах у школярів мимоволі з’явилися сльози, проте побачивши, як майстерно гості володіють мистецтвом танцю, усіх переповнило почуття гордості за них, бо вони не опустили руки у складний життєвий момент та навіть здобули Кубок світу. Вони гідно рухаються вперед, а тому є прикладом для інших.

БІЛЬШЕ ФОТО


Після подарованих композицій з ініціативи учнів тренери із спортивних танців Олеся Костак, Петро Бучин, Андрій Товстий провели спільний майстер-клас, де школярі з 3 до 11 класу стали учасниками танцювального флешмобу. Усіх переповнювали радість, задоволення та захват.



Приємною несподіванкою стала можливість, надана організаторами учням НВК №2, поспілкуватися із чемпіонами, поставити різноманітні запитання, попросити пораду. Після завершення виступів школярі залюбки ділилися враженнями від побаченого перед камерами.

ФОТОГАЛЕРЕЯ: "Розминка від чемпіона" з чемпіонами світу зі спортивних танців на візках

Цей вольовий урок, який відбувся на базі НВК №2, змусив багатьох задуматись над проблемами життя; комусь захотілось зайнятися спортивними танцями, а комусь здобути, хоч одну, але свою перемогу, та всі зрозуміли просту істину: "Щоб не сталося, ніколи не здавайся!"






На правах реклами