Ми у Facebook
10.05.2013, 15:12

Конкурс "Я - журналіст!": роботу журі завершено!

Завершено перевірку робіт учасників П'ятого міжобласного конкурсу учнівських творчих робіт "Я - журналіст!". Найближчими днями буде оголошено дату нагородження переможців, яке відбудеться цього місяця у Національному університеті "Острозька академія".
Учасниками п'ятого, ювілейного, конкурсу стали 110 учнів із рекордної кількості областей України - восьми! Це учні 8-11 класів та студенти ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації із Рівненської, Волинської, Хмельницької, Житомирської, Закарпатської, Чернівецької, Миколаївської та Херсонської областей!

Нагадаємо, що організаторами конкурсу є Видавничий дім "ОГО", Національний університет "Острозька академія" та управління освіти і науки Рівненської, Волинської та Хмельницької облдержадміністрацій.

Учасники конкурсу "Я - журналіст!" - це старшокласники, які мають нахил до літературної творчості, гарні результати у вивченні гуманітарних предметів і цікавляться роботою журналіста. За умовами конкурсу, вони мали підготувати есе "Чим приваблює мене професія журналіста" і конкурсну роботу на одну з двох тем (на вибір): "Цікаве поряд" або "Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті?".

Список учасників конкурсу "Я - журналіст!", роботи яких розглянуті журі

Ректор НаУ "Острозька академія" Ігор Пасічник нагороджує минулорічну переможницю конкурсу "Я - журналіст!" Катерину Уманець, вихованку гуртка "Юний журналіст" Палацу творчості дітей та юнацтва м.Хмельницький (керівник Ольга Валькова)
Ректор НаУ "Острозька академія" Ігор Пасічник нагороджує минулорічну переможницю конкурсу "Я - журналіст!" Катерину Уманець, вихованку гуртка "Юний журналіст" Палацу творчості дітей та юнацтва м.Хмельницький (керівник Ольга Валькова)


Збираєшся вступати на спеціальність "Журналістика"? Тобі сюди!

Також другий рік поспіль у конкурсі встановлено додаткову номінацію - "Краща робота духовно-морального спрямування". Її започаткування є результатом постійної співпраці організаторів конкурсу "Я - журналіст!" із Національним університетом "Острозька академія". Адже "ОГО" є постійним інформаційним партнером заходів з духовно-морального виховання молоді, які проводяться в академії, а на нашому порталі створений і постійно наповнюється новими матеріалами тематичний блог "Рівненщина релігійна".

"Рівненщина релігійна": блоги OGO.ua

Аби заохотити старшокласників досліджувати духовні скарби рідної землі, ми і вирішили запровадити додаткову конкурсну номінацію. Торік ми отримали чимало робіт, автори яких розповіли про духовні святині своїх міст і сіл, про земляків, які у власному житті сповідують цінності християнської моралі. Кращі з них ми відзначили у відповідній тематичній номінації, так буде і цьогоріч.

Переможці і лауреати Четвертого міжобласного конкурсу "Я - журналіст!"

Корисна інформація для старшокласників, які цікавляться журналістикою, та їхніх батьків

Отож, очікуйте на інформацію про підсумки конкурсу та дату нагородження його переможців! І готуйтесь знайомитись із конкурсними роботами - ми публікуватимемо їх на порталі OGO.ua!





На правах реклами