Ми у Facebook
13.05.2013, 16:17

На Рівненщині хлопці угнали чужі мотоцикли, щоб не залицялись до їхніх дівчат

До міліції звернувся 22-річний Іван, який повідомив, що в селі Городище Березнівського району було викрадено два мотоцикли "Вайпер-150", які належали йому та його другові.
Як з’ясувалося, хлопці приїхали з сусіднього села, аби погостювати у знайомих дівчат. Такі візитери не сподобалися місцевим парубкам - 17-річним Дмитру та Віталію. Тож спочатку вони наполягали, щоб ті їхали з села та більше не приїжджали до їхніх дівчат, а коли словесні погрози не подіяли, місцеві парубки, скориставшись моментом, викрали у гостей їхні транспортні засоби – два мотоцикли. Про це повідомила OGO.ua Наталія Микитюк із Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області.

Міліціонери оперативно розшукали юнаків.

— На даний час мотоцикли поміщені на територію Березнівського райвідділу міліції. Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування. Дії молодиків кваліфіковано за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, як незаконне заволодіння транспортним засобом, — прокоментував начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній.

У ДТП за участю мотоциклістів та мопедистів може бути менше постраждалих

Хлопці і не думали, що їхні витівки закінчаться так серйозно, адже тепер їм загрожує покарання у вигляді штрафу до 20400 гривень або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.





На правах реклами