Ми у Facebook
14.05.2013, 18:00

У Рівному відкрився незвичайний "ЕТНО -СВІТ" [+Фото]

У понеділок, 13 травня, в рівненській арт-кав’ярні "Salvador Dali" відбулося відкриття виставки відомого кіровоградського художника Юрія Гончаренка під назвою "ЕТНО-СВІТ".
Юрій Гончаренко - яскравий український художник, який працює в галузі живопису та декоративно-прикладного мистецтва. Член Національної Спілки художників України з 1990р. Лауреат Кіровоградської обласної премії в галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка.

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

- Усе розпочалося з моєї давньої зацікавленості язичницькими святами та календарями. Пізніше я почув такий стиль музики, як фольк. Після частих прослуховувань деяких композицій зрозумів, що щось я не доробив у цьому житті, і вирішив дану музику "записати” на символіку, на знаки, як музику пишуть на ноти, - розповідає художник Юрій Гончаренко. - Я сам придумав свою авторську техніку, якою займаюся вже 15 років. Використовую мотузки, нитки та різні природні барвники, які сам виробляю. Натхнення беру від вражень під час різноманітних поїздок. Саме виробництво світлин - дуже тяжка праця. На одну картину у мене йде три-чотири місяці, - додає Юрій Гончаренко.



Загалом автор світлин є учасником багатьох міжнародних, республіканських, всеукраїнських художніх виставок. Його картини зберігаються в Кіровоградському обласному художньому музеї, художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна, в приватних колекціях України, Росії, Німеччини та Японії.



БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

Розповів автор і про причину того, чому він вибрав місцем своєї виставки наше місто:

- Я захоплююсь Рівненщиною. У мене мама з Полісся. Мені тут у вас дуже подобається. Якби мені довелось обирати, де проводити виставку, у Києві чи в Рівному, то я обрав би Рівне!



Усі бажаючі мають можливість переглянути роботи Юрія Гончаренка в атр-кав‘ярні "Salvador Dali” до 27 травня.

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ У МЕДІАГАЛЕРЕЇ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ