Ми у Facebook
14.05.2013, 16:21

На Рівненщині покарали 21 податківця

Працівники відділу внутрішньої безпеки при Головному управлінні Міндоходів у Рівненській області з початку року здійснено 44 службові перевірки та розслідування. За виявленими порушеннями керівництву спрямовано 20 подань, притягнуто до дисциплінарної відповідальності 21 працівника органів ДПС, винесено 6 офіційних застережень про недопущення протиправних дій.
З метою недопущення прийняття на роботу осіб, схильних до вчинення корупційних правопорушень, працівниками ВВБ здійснюються перевірки кандидатів на зайняття посад у податкових органах. З початку року проведено 28 перевірок кандидатів на службу, одному із них в призначенні відмовлено.

До правоохоронних органів для прийняття рішення скеровано 7 матеріалів дослідчих перевірок.

Щодо працівників податкових органів порушено 3 кримінальні провадження.

Для запобігання вчинення працівниками правопорушень корупційного характеру, протягом січня - квітня проведено 119 заходів, в тому числі 86 профілактичних бесід, опубліковано 23 статті про заходи боротьби з корупцією.

Про це повідомили з Відділу внутрішньої безпеки при Головному управлінні Міндоходів у Рівненській області ГУВБ Міністерства доходів і зборів України.








На правах реклами