Ми у Facebook
16.05.2013, 07:50

Щоденний гороскоп: прискорені темпи, авантюрні пригоди

16 травня 2013, четвер
Місяць у знаку Лева (друга чверть, росте).
8 місячна доба.
Cимволи дня: Метелик, Фенікс, Скарбничка.
Управитель дня: Юпітер.
Поради астрологів:
Сьогодні зірки особливо прихильні до активних, енергійних, діяльних, творчих, невтомних, кмітливих, підприємливих людей. Будуть вдалими навіть якісь авантюри.

Події можуть розвиватися блискавично, тому треба думати й рухатись прискореними темпами. До такого повільні, пасивні, ліниві, несамостійні люди не звикли, й вони почуватимуться досить некомфортно.

Гороскоп на тиждень 13 - 19 травня

У першій половині дня дехто нарікатиме, що не встигає, що катастрофічно не вистачає часу. Тут варто подумати: а чи потрібно братися за все підряд? Може, просто все переоцінити, відкинути другорядні справи, відкласти неактуальні зараз плани, відмовитись від невигідного, безнадійного, безглуздого…

Упродовж дня можна почути й узяти на озброєння чимало цінних новин та ідей.

Корисні будь-яке ділове й неформальне спілкування, зустрічі, знайомства.

Піднімуть настрій покупки, подарунки, якісь культурні, світські заходи, родинні чаювання, романтичні вечері просто дружні посиденьки.

Господарю та господині на замітку:
День переходу Місяця з першої у другу фазу не надто сприятливий для садіння, посіву та пересадки рослин – їм треба перепочити, перебудуватись. Можна розпушувати грунт, боротися зі шкідниками та хворобами, проводити санітарне обрізання, знищувати бур`яни.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013







На правах реклами