Ми у Facebook
17.05.2013, 10:32

Дні Європи у Рівному святкуватимуть Венеціанським карнавалом

Венеціанський карнавал є одним з найбільш відомих не лише в Італії, але й у всьому світі. Ця красива, романтична традиція сповнена фарб та особливої атмосфери.
Цього року Венеціанський карнавал проходив під девізом "Життя в кольорі". Дійство традиційно відбувалось на центральній площі Венеції Сан-Марко, де під час одного з конкурсів на кращий маскарадний костюм зібралось більше 5 тис. чоловік.

Традиційно щороку карнавал розпочинається старовинним ритуалом під назвою "Воло делла Коломбіна" або "Політ ангела", а завершується "Регатою мовчання", де сотні гондол з запаленими свічками в цілковитій тиші пропливають від древнього мосту Ріальто по Великому каналу і виходять у Венеціанську лагуну.

Дрес-кодом для входу на Венеціанський карнавал у Рівному є головний символ карнавалу і основний сувенір, який зазвичай привозять з подорожі в Італію – маска.

Автори виставки Тетяна Вакулюк, Жанна Каштан, Олександр Харват (клуб "Простір фото") стали учасниками карнавалу у Венеції в лютому цього року й діляться своїми враженнями – світлинами.

У програмі "Золотий саксофон" Євген Самусенко, оригінальне виконання танців від "Сузір’я Едельвейс" та пісні у виконанні тріо «Лісова пісня» Рівненського МБК, конкурс, спілкування з авторами виставки за філіжанкою запашної кави…



ЩО: Фотовиставка в рамках святкування Днів Європи у Рівному "Венеціанський карнавал"
ДЕ: Ресторан готелю "МИР"
КОЛИ: 17 травня, п’ятниця, о 15:00


Ведуча: заслужена артистка України Галина Цьомик.

Вхід за запрошеннями, які можна отримати в студії "У фарватері істин".

Організатори виставки: студія "У фарватері істин", клуб "Простір фото", готель "Мир".





На правах реклами