Ми у Facebook
18.05.2013, 11:46

"Венеціанський карнавал" відбувся і у Рівному [+Фото]

У рамках святкування Днів Європи, у Рівному відкрилась фотовиставка «Венеціанський карнавал». Церемонія відкриття відбулась 17 травня у ресторані готелю «Мир».
Венеціанський карнавал – це яскрава, романтична подія, яка наповнює життям і красою кожного хто був її учасником. Мабуть саме тому, на карнавал завжди з’їжджаються туристи із усього світу.

Цьогорічний Венеціанський карнавал носив назву «Життя у кольорі» та за традицією проходив на центральній площі Венеції, Сан-Марко. Традиційно за цей час невимовно казкового та красивого святкування, Венеція поринає у багатотисячний різнобарвний люд. Усі одягнені у атрибути свята - стильні маски та пишні костюми, на вулицях лунає музика, а на воді показують цікаві вистави.

Рівненський «Венеціанський карнавал» також не обійшовся без головної атрибутики свята, дрес-кодом для входу була – маска.



Авторами виставки стали учасники цьогорічного карнавалу у Венеції – Олександр Харват, Тетяна Вакулюк та Жанна Каштан (клуб «Простір фото»), які впродовж всього відкриття ділились із гостями своїми враженнями-емоціями світлинами, розповідали про свою поїздку та своє бачення святкування карнавалу.



Окрім перегляду чудових фото світлин, гості виставки мали можливість почути «Золотий саксофон» Євгена Самусенка, побачити оригінальне виконання танцю від «Сузір’я Едельвейс”, насолодитись піснями тріо «Лісова пісня» Рівненського МБК, та взяти участь у розважливих конкурсах.



Закінчилось відкриття виставки фуршетом та неформальним спілкуванням із авторами.






На правах реклами