Ми у Facebook
20.05.2013, 15:30

Майбутній зять вкрав з картки тещі 6000 гривень

За підозрою у вчиненні крадіжки співробітники Борщівського райвідділу внутрішніх справ УМВС України в Тернопільській області затримали 20-річного тернополянина. Так молодий чоловік провів своє останнє рандеву з 17-річною жителькою села Вовківці. Жадоба наживи здолала сердечні почуття.
Молоді люди зустрічалися. Здавалося, у тернополянина були серйозні наміри, адже у вихідні власною автівкою він приїхав погостювати до родини обраниці. Але у якийсь момент все пішло шкереберть. Чи через брак почуттів, чи, може, через злодійську вдачу кавалера.

Момент настав тоді, коли молодик помітив у залишеній сумочці дівчини зарплатну картку. Навіть не її, а мамину. Студентка, яка навчається в одному з коледжів обласного центру, часто користувалася батьківськими грошима.

Того дня вони з кавалером вирішили провести час разом. Та дівчина, сівши до салону автівки, згадала, що забула дещо, тому, необачно кинувши сумочку на сидіння, побігла додому. Тоді й потрапив на очі молодому чоловікові електронний гаманець. Довго роздумувати не став – простягнув руку до сумочки і вийняв звідти картку. До спланованого побачення кавалер швидко вніс корективи, адже манили уже не почуття до дівчини, а жага збагачення. Тим більше, що тернополянин відав пін-код картки, бо напередодні був свідком, як дівчина знімала готівку з рахунку.

Наступного дня з викраденою карткою зловмисник уже стояв біля банкомату. Коли на табло висвітлився баланс рахунку – будь-які сумніви чинити протиправне, чи ні – розвіялися. Адже для нього – студента – шість тисяч гривень – це великі гроші. Чотири рази по півтори тисячі зняв зловмисник і пішов тратити їх на власні потреби.

Як розповів перший заступник начальника Борщівського райвідділу внутрішніх справ Володимир Гуска, до них із заявою про зникнення зарплатної картки звернулася жителька села Вовківці. Жінці надійшло повідомлення, що з її електронного гаманця знято усю суму – шість тисяч гривень. Переконавшись, що це не донька, потерпіла звернулася до міліціонерів. Правоохоронці не гаяли часу з пошуком підозрюваного. Вже за декілька днів приголомшили жінку новиною – крадієм її грошей виявився кавалер доньки.

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України.

Джерело: realno.te.ua





На правах реклами