Ми у Facebook
21.05.2013, 11:30

Новий голова наглядової ради "Рівнеазоту" має власний літак

www.investgazeta.net

Новий голова наглядової ради "Рівнеазоту" 39-річний фінансист Олег Кікта увійшов у ТОП-5 кращих фіндиректорів України за рейтингом “Інвестгазети”.
У складі посадових осіб ПАТ "Рівнеазот" відбулися зміни. В опублікованому Повідомленні про виникнення особливої ​​інформації про емітент, за рішенням річних загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства "Рівнеазот" від 19.04.2013 (протокол №6 від 19.04.2013) інформується про зміни у складі Наглядової ради.

ПАТ "Рівнеазот" 19 квітня збирає акціонерів

Головою Наглядової ради "Рівнеазоту" призначений Олег Олександрович Кікта, який раніше обіймав посаду члена Наглядової ради (частка в статутному капіталі ПАТ "Рівнеазот" - 0,0000003%).

39-річний топ-менеджер групи Ostchem Ukraine має більш ніж 15-річний досвід роботи у фінансовій сфері. Нині він перший заступник генерального директора, фінансовий директор Оstchem Group.

Олег Кікта закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю "Фінанси та кредит". Свою кар'єру в OSTCHEM розпочав у 2005 році з посади заступника фінансового директора. А з 2010 року призначений на посаду першого заступника генерального директора OSTCHEM і за сумісництвом - фінансового директора.

Нещодавно Олег Кікта увійшов до п'ятірки найефективніших фінансових директорів України рейтингу найбільшого українського ділового видання "Інвестгазета" в номінації "Лідер управління змінами" - повідомляє groupdf.com.

Як пише "Інвестгазета", "з середини 2010-го до кінця першого кварталу 2011 року власник Group DF Дмитро Фірташ купив три хімічних заводи - горлівський концерн" Стирол ", черкаський і сєверодонецький "Азот". Завданням Олега Кікти, фінансового директора Ostchem, було об'єднання нових підприємств з уже наявним "Рівнеазотом" в єдину компанію, здатну ефективно працювати і залучати фінансування на зовнішніх ринках. Це йому вдалося".

"Рівнеазот" буде нарощувати виробництво селітри

До речі, як зазначає "Дело", один з успішних топ-менеджерів групи Ostchem Ukraine Олег Кікта володіє власним літаком - двомісним K-10 Swift.



Довідка:
ПАТ "Рівнеазот" - одне з найбільших хімічних підприємств України. Основним напрямком його роботи є виробництво мінеральних азотних добрив. Входить до холдингу Ostchem, який об'єднує хімічні підприємства Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ