Ми у Facebook
06.06.2013, 16:01

На Рівненщині рок-фестиваль “Тарас Бульба” збере відомі та молоді гурти

12-14 липня 2013 року на стадіоні “Спартак” в місті Дубно на Рівненщині відбудеться легендарний рок-фестиваль “Тарас Бульба”. Це один з найстаріших конкурсних фестивалів, що спрямований на підтримку молодих українських гуртів.
Цього року в конкурсі взяли участь понад 180 колективів з різних регіонів країни. Зараз тривають відбіркові тури в Києві, Львові, Рівному, Харкові, Тернополі. За їхніми підсумками на фестиваль буде запрошено біля 25 команд.

Наразі без “живого прослуховування” на фестиваль запрошений гурт “Діти неба” з Києва, який став переможцем рейтингового голосування на офіційному сайті.

Уже традиційно володар Гран-прі отримає подарунок від призового спонсора - мережі супермаркетів музичних інструментів „Музторг”. Цього року введено зміни у визначенні переможця – вперше на фестивалі у голосуванні участь будуть брати й глядачі.

Гостями фестивалю будуть гурти “ВВ”, “Борщ”, “Attraktor”, “STIGMATA”, “Перкалаба”, “Кому вниз”, “Ріплей”, “Білий Загін”, “MORPHINE SUFFERING”, “JOHN GALT”, “DASH”, “Царство небесне”, Юлія Лорд, Сергій Шишкін, Серго Чантурія. Вночі 12 та 13 липня буде діяти мала сцена фестивалю. Склад поки що формується.

Названі переможці фестивалю "Тарас Бульба - 2012"

Також у програмі рок-фестивалю “Тарас Бульба – 2013”: виставка-продаж “Алея майстрів” (проведення майстер-класів народного та декоративно-ужиткового мистецтва), показ мистецтва боді-арту, вогняне шоу, майстер-клас з перукарського мистецтва “Найкрутіша рок-зачіска” тощо. Під час фестивалю серед глядачів будуть розігруватись різноманітні акустичні інструменти.



Для відвідувачів фестивалю з інших міст буде організоване наметове містечко, в якому передбачені душові, туалети, питна вода, дрова та інше. Наметове містечко загороджене і охоронятиметься цілодобово.

Офіційна підтримка рок-фестивалю – Дубенська міська рада.

Вхід на фестиваль платний.

Про це повідомили в оргкомітеті фестивалю.





На правах реклами