Ми у Facebook
25.05.2013, 09:15

Модно та практично: Рівнянки знову одягли гумові чоботи

Дощ та негода змусили рівнянок взутися у гумові чоботи.
Червоні, тигрові, із квіточками — обирай на власний смак. Те, що раніше вважалося атрибутом доярок — сьогодні тренд моди.

- Ми вже третій рік поспіль продаємо гумові чоботи, — розповідає продавець Валентина із речового ринку. - Раніше таке взуття купували лише на дачу та “на гриби” до лісу. Тоді резинові чоботи коштували 80-90 грн, наразі дівчата купують гумовики за 120 - 190 грн.

- Найпопулярнішими малюнками на чоботах є сердечка та гілочки сакури. Також купують охоче чоботи із леопардовим забарвленням, з малюнком-газетою та однотонні насичені кольори, — продовжує пані Валентина. - Що є цікавим, купують гумові чоботи і маленьким діткам, так би мовити — і тепло і ніжки сухі.

Не гірші відгуки про гумове взуття дають і самі рівнянки:

Олена, 23 роки: Гумові чоботи — це комфортно та модно. Купила їх собі ще минулої осені. Обирала не однотонний малюнок, щоб підходили під будь-який одяг.



Вікторія, 31 рік: Мені головне, щоб взуття не промокало. А коли ллє дощ і вся вулиця Соборна у воді, гумові чоботи — те, що потрібно.



Оксана, мама 3-річного Тараса: Бігати по калюжам та виміряти де глибше — це хобі мого малюка у дощову погоду. А так взула його у гумові чоботи із теплою шкарпеточкою — і вперед гратися.



Як бачимо — рівняни обирають не тільки модні взуттєві тренди у вигляді гумових чобіт, але й комфорт. А яке взуття у дощову погоду носите Ви?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ