Ми у Facebook
30.05.2013, 12:18

Де рівнянам розважити малечу цими вихідними?

Приходьте на веселі розваги в Автоград!
У перший день літа практично весь світ традиційно відзначає «професійне» свято наймолодших землян. Міжнародний день захисту дітей – це ще один привід задуматись, чи все ми робимо для того, щоб права дітей були дотримані, щоб їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожувало. Також це вагомий привід відкласти всі свої справи та повністю присвятити ці вихідні своїм дітям.

Із давніх-давен в українців сформувалось поважне ставлення до дитини. Вважалося, що діти – найцінніший скарб сім’ї. Згадаймо, що родина без дітей вважалася неповноцінною, а бездітність – великим горем: хата з дітьми – базар, а без них – пустка. Відтак пропонуємо у ці святкові вихідні присвятити своїм дітям більше, ніж зазвичай, часу та провести їх весело та нестандартно!

На запитання «Куди повести дітей, що показати та влаштувати для них справжнє свято» дає відповідь компанія Автоград. Вже кілька років поспіль на день захисту дітей в автомобільному містечку влаштовують свято для дітей клієнтів, партнерів та однодумців. Зараз Автоград традиційно запрошує дорослих та малечу на захоплюючі активності та розваги! Цього року партнером заходу також виступає страхова компанія «АХА Страхування».



На наймолодших учасників свята чекає зустріч з представниками ДАІ, веселі герої мультфільмів і казок, конкурси з призами на знання правил дорожнього руху, виступ переможниці дитячого конкурсу «Бурштинові зорі» та учасника конкурсу «Принц країни».

Також у програмі заходу яскраві розваги такі, як мильні бульбашки та фейс-арт (малюнки на обличчі), фотоконкурс та фотосесії з автомобілями ДАІ та біля святкової банерної стіни та, звісно ж, подарунки від Автограду та АТ «Страхова компанія «АХА Страхування». Всі бажаючі зможуть отримати після свята свої фотографії.



Для реєстрації, будь ласка, телефонуйте (0362) 46-06-06 або (0362) 69-00-03.

Приходьте 1 червня на 13:00 до салону Honda на Пухова, 85 та порадуйте своїх дітей цікавим дозвіллям! Автоград чекає на вас!






На правах реклами