Ми у Facebook
30.05.2013, 17:00

Гурт "Океан Ельзи" у Рівному обрав готель "Мир"?

За інформацією OGO.ua, гурт "Океан Ельзи", який сьогодні дає концерт у Рівному, оселився у рівненському готелі "Мир". Щоправда, у самому готелі цю інформацію не підтвердили. Але й не спростували.
Сьогодні, 30 травня, рівняни нарешті побачать на власні очі музикантів гурту "Океан Ельзи", які досить довго не були у Рівному.

До побачення, щоправда, ще чимало часу, але декому вже точно вдалося привітати Святослава Вакарчука і Ко на рівненській землі - працівникам готелю, де зупинився гурт.

У Рівному готуються до концерту гурту "Океан Ельзи" на "руїнах" стадіону

Як стало відомо OGO.ua з власних джерел, "Океан Ельзи" обрав один із кращих готелів Рівного - "Мир", що знаходиться на вул. Міцкевича.



- Чи оселився у нас Святослав Вакарчук та "Океан Ельзи", я вам не скажу, - пояснила старший адміністратор готелю "Мир" Ольга. - Адже, згідно з правилами готелю, я не можу надати вам інформацію про наших клієнтів.

Гурт "Океан Ельзи" презентував кліп на пісню, яку заспіває у Рівному



Чи справді "ОЕ" обрав "Мир", залишається здогадуватися, але поблизу готелю можна побачити авто з логотипами "Океану Ельзи" та сайту kasa.in.ua, через який реалізовуються квитки на концерти гурту, а також кілька дорогих автомобілів.

Нагадаємо, що концерт "Океану Ельзи" відбудеться у Рівному сьогодні, 30 травня, на стадіоні "Авангард" і розпочнеться о 20.00.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ