Ми у Facebook
03.06.2013, 12:14

На Рівненщині заступника міського голови Здолбунова покарали за корупцію

Апеляційний суд Рівненської області з участю прокуратури області розгляв справу про адміністративне корупційне правопорушення стосовно заступника Здолбунівського міського голови за ч.2 ст.172-2 КУпАП (порушення обмежень щодо використання службового становища).

Встановлено, що посадовець органу місцевого самоврядування, використовуючи свої службові повноваження, незаконно сприяв отриманню приватним підприємцем 6 тис. грн за нібито надані консультаційні послуги із проведення тендерних процедур.

Здолбунівський районний суд 3 квітня 2013 року виніс постанову про закриття справи про адміністративне корупційне правопорушення стосовно вказаної особи. Проте у зв’язку з незаконністю такого рішення прокуратурою Здолбунівського району його було оскаржено.

Як повідомили у прес-службі прокуратури області, 8 травня апеляційний суд Рівненської області задовольнив апеляцію прокурора, скасував постанову суду першої інстанції: правопорушника визнано винним та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 2550 грн з конфіскацією неправомірної вигоди.

Рішення суду вступило в законну силу.

Органами прокуратури ініціюється питання про звільнення корупціонера із займаної посади.





На правах реклами