Ми у Facebook
06.06.2013, 17:26

На яких сайтах українці вбивають робочий час?

Серед найпопулярніших сайтів за відвідуваністю значаться Google.com, Mail.ru, Vk.com, Yandex.ua і Youtube.com.
Компанія Gemius Україна провела дослідження найбільш відвідуваних сайтів у квітні. Варто відзначити, що як і на початку року, п'ятірка лідерів залишається незмінною. Так, серед найпопулярніших сайтів за відвідуваністю значаться Google.com, Mail.ru, Vk.com, Yandex.ua і Youtube.com. У десятку також потрапили соціальна мережа Facebook.com і сайт безкоштовних оголошень Slando.ua.

Чи не втрачає свої лідерські позиції інтернет-магазин Rozetka.com.ua, він розташувався на 11 сходинці у рейтингу. Як і раніше часто активні інтернет «юзери» користуються онлайн послугами ПриватБанку. Таким чином, сайт Privatbank.ua піднявся на три позиції.

Діти з Рівного шукають в інтернеті хлопців з ямочками на щоках

У квітні найпопулярнішими соціальними мережами і часто запитуваними в пошуковиках стали "Однокласники", "Вконтакте" і Facebook. Найчастіше запит на реєстрацію посилали в квітні на "Однокласники" - 60% всіх запитів. У мережі «Вконтакте» реєструвалися 27% аудиторії, а в Facebook тільки 5,6%. При цьому реєстрація у Twitter цікавила лише 3,5% українців.



А ось картинка популярності запитів соціальних мереж в пошуковиках виглядає інакше. Так, «Вконтакте» цікавить 51%, "Однокласники" - 42%, а Facebook - 6% інтернет користувачів. На частку Twitter випадає всього 1% цікавляться.

Втім, є й такі сайти, які випали з квітневого рейтингу. Наприклад, до їх числа увійшов сервіс зберігання інформації Ex.ua.

Плееры, планшеты и флешки обложат спецналогом

У цілому, розмір інтернет-аудиторії за досліджений період склав більше 16 млн. чоловік у віці старше 14 років.

За матеріалами: finobzor.com.ua





На правах реклами