Ми у Facebook
07.06.2013, 14:48

У Рівному лікар продавав наркотики і ходив на роботу "під кайфом"

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міського відділу міліції за збут марихуани затримали працівника одного з медичних закладів Рівного.
Провівши комплекс оперативних заходів, працівники сектору БНОН перевірили інформацію щодо поширення «дурман-зілля» 27-річним чоловіком, повідомила Надія Юрчук з Рівненського МВ УМВС.

Працівники міліції затримали медика, коли він на території лікарні збував сім грамів наркотичного зілля. Правоохоронці встановили, що це не перша спроба молодика таким чином збагатитися.

Вилучену речовину направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Згідно з висновком експертів, придбана речовина є марихуаною.

– За фактом збуту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), – зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — На даний час підозрюваний утримується під вартою в Рівненському ізоляторі тимчасово тримання. За такі дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Сам затриманий не лише не заперечує факти збуту наркотичної речовини, а й підтверджує те, що не одноразово перебував на робочому місці будучи під «кайфом».





На правах реклами