Ми у Facebook
11.06.2013, 17:10

"Спорт.Time": перший учасник і дебютне виконання фітнес-вправи!

У попередньому випуску газети "ОГО" відбулась презентація першого учасника проекту "Спорт.Time - час здорового успіху!", співвласника фітнес-клубу "Manhattan fitness club" та власника будівельної компанії "Капіталінвест", Ігоря Давидчука.
“Спорт – це невідємна частина мого життя, – розповідає перший учасник конкурсу-проекту “Спорт.Time – час здорового успіху!” Ігор Давидчук.

Сьогодні ні для кого не секрет, що насправді єдиним способом збереження здоров'я до старості є регулярні занняття спортом, – ділиться пан Ігор. – В сучасному світі, де більшість веде малорухливий спосіб життя, спорт дає можливість людині справді відчути себе енергійним та здоровим.

- Тоді із впевненністю можна сказати, що Спорт та Ви – це єдине ціле?
- Звичайно, адже заняття спортом – це те, що я роблю майже щодня. Коли я займаюсь фізичними вправами, я розумію, що такі заняття є рушійною силою, яка дає мені змогу відчувати себе все ще молодим та здоровим.

- А як довго Ви займаєтесь спортом?
- Із першого класу. У дитинстві відвідував багато спортивних секцій. Із появою ”Мanhattan fitness club” із головою поринув у заняття фітнесом.

- Тобто займаєтесь на базі фітнес - клубу “Мanhattan fitness club”?
- Безумовно! Клуб обладнанний найновішими тренажерами, привітний та ввічливий персонал – тут є всі умови, було б лише бажання займатись спортом.

- А скільки часу на день Ви витрачаєте на заняття?
- 45 хвилин, оскільки більше ви не витримаєте, та й саме заняття вже не буде таким ефективним.

- А що б Ви порекомендували людям, які тільки думають розпочинати займатись спортом?
- Хочу порадити людям будь-якого віку та статі: менше пити, не курити, а чимдуж у спортзал, у парк на пробіжку. Є відомий заклик: “Біжимо від інсульту!”. Не секрет, що чим більше людей у спортзалі, тим менше у лікарнях. Тому давайте разом зробимо спорт модним та престижним, це краще заняття, аніж курити десь поза кутками, чи втрачати весь час у віртуальному світі.

- Порекомендуйте також фірмову вправу із заняття фітнесом, яку могли б виконати, як рівнянки так і учасниці нашого конкурсу?

- Пропоную дуже хорошу, а головне ефективну вправу «Трастер із гантелею»:[/b]

1)Вихідне положення - станьте прямо, ноги на ширині плечей.
2)Гантель невеликої для Вас ваги підніміть до грудей, лікті спрямовані вниз.
3)Присядьте та старайтесь не відривати від підлоги п'ятки і тримайте при цьому спину прямо.
4)Поверніться у вихідне положення, і відразу після цього підійміть гантель над головою. Це один повтор.
5)Повторюйте вправу в максимальному темпі 20 секунд, потім відпочиньте 10 секунд з гантелею в опущених руках, повторіть через 20 секунд вправу. Займайтеся таким чином 4 хвилини.



Отож, вже у новому номері "ОГО" очікуємо на результати виконання фірмової фітнес-вправи від Ігоря Давидчука.

Нагадаємо, що за умовами проекту, відомі рівняни чоловіки діляться своєю фірмовою фітнес-вправою, а дівчата-учасниці конкурсу стараются її якнайкраще виконати. За результатами виконання фітнес-вправи відбудется SMS-голосування за титул "Найкраща пара проекту".

Не забуваємо, що "Спорт.Time" є благодійним проектом - усі вилучені кошти підуть на придбання вуличного тренажера.

«Спорт.Time» офіційно стартував! [+Відео]

Отож, чекаємо на результати виконання фітнес-вправи від Ігоря Давидчука вже у наступному номері газети "ОГО" та у медіагалереї порталу "OGO.ua"!



Організаторами конкурсу є фітнес-клуб "Manhattan fitness club", молодіжний центр "Спеціаліст" та "ОГО". За підтримки Обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".
Партнер проекту: фотограф Олександр Харват













На правах реклами