Ми у Facebook
13.06.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: людей роздивитись і себе показати

12 червня 2013, четвер.
Місяць у знаку Лева (перша чверть, росте).
6 місячна доба.
Cимволи дня: Журавель, Сходинки у Небо.
Управитель дня: Юпітер.
Поради астрологів:
Сьогодні – вдалий і приємний день. Можна навіть сказати, святковий, якщо свято створимо собі самі й поділимося своїм позитивом з оточуючими. А якщо ще й порадуємо близьких та коханих якимись дуже-дуже гарними новинами, вчинками, подарунками чи іншими сюрпризами – можна стверджувати: щастя таки є!

Крім того, у православних християн і греко-католиків сьогодні одне з 12 найважливіших церковних свят - Вознесіння Господнє.

Гороскоп на тиждень 10 - 16 червня

Проблеми з емоціями та взаєморозумінням, які зворушували наш спокій у середу – можна сказати, позаду. Якщо ні – давайте просто їх проігноруємо. Сьогодні ми добрі й по-царському милостиві, сприймаємо недосконалий світ таким, як він є, і пробачаємо оточуючим майже всі їх недоліки.

Добре спілкуватись, відвідувати різні культурні та світські заходи, презентації, виставки, вистави, шоу, коктейльні вечірки. Саме час влаштувати шопінг і порадувати себе якоюсь покупкою, обновкою. Вдасться навіть гарно поспілкуватись з тими, хто нас зазвичай дратує.

Особливе задоволення дівчатам та жінкам принесуть ароматерапія і звукотерапія, перукарня, масаж, манікюр, шопінг, примірки, обновки.





На правах реклами