Ми у Facebook
14.06.2013, 14:27

У Рівному алеями парку пробігли майже 700 олімпійців [+Фото]

Олімпійський День у Рівному зібрав близько 700 спортсменів, серед яких були як дошкільнята, так і дорослі - вже професіонали. Його організували з метою популяризації олімпійського руху.
Олімпійський День в усьому світі відзначають 23 червня, увічнюючи день створення Міжнародного олімпійського комітету. За традицією саме в цей день організовують масові легкоатлетичні забіги для людей різного віку.

В Україні до дати 23 червня вирішили не прив'язуватись й у різних містах Олімпійські дні відбуваються впродовж усього червня. У Рівному цього року бігати вирішили у п'ятницю, 14 червня.

На змагання заявилися близько 700 учасників - малята з дитячих садочків, учні молодших класів, учні 5-8-х класів та старшокласники.



Також алеями парку пробігли й студенти та спортсмени-аматори, ветерани спорту та люди з обмеженими фізичними можливостями. Останні приєдналися до Олімпійського дня навіть на візках.

Більше фото - у нашій медіагалереї



Були серед учасників і професійні спортсмени, зокрема бронзова призерка Юнацьких Олімпійських ігор Олена Колесніченко.



Більше фото - у нашій медіагалереї

Хоч гаслом олімпійського руху є "Головне не перемога, а участь", спортсменам було за що боротися.



Кращих нагородили пам'ятними призами - медалями, дипломами, а також футболками, банданами й значками з олімпійською символікою.





На правах реклами