Ми у Facebook
15.06.2013, 15:32

Володар "Кубка майбутніх чемпіонів" - рівненська школа №19 [+Фото]

У Рівному фінішував дитячий футбольний турнір "Кубок майбутніх чемпіонів". У фіналі зустрілися юні футболісти ЗОШ№11 та НВК школа-ліцей №19. У запеклій боротьбі перемогли хлопці з 19-ї школи.
Найсильнішими юними футболістами Рівного виявилися школярі НВК№2, НВК№26, ЗОШ№11 та НВК школа-ліцей №19.

Саме ці команди вийшли до півфінальної стадії турніру й розіграли між собою 2 путівки до фіналу.



Удача посміхнулася гравцям ЗОШ№11 та НВК школа-ліцей №19, які, здолавши суперників по півфіналах, зійшлися у фінальному двобої.



Гра вийшла важкою, адже далася взанки не лише фізична втома, але й палюче сонце, під яким довелося грати.



Але юні футболісти віддали на полі всі сили, так ніби змагаються за справжній, європейський, Кубок Чемпіонів.

Більше фото - у нашій медіагалереї

Долю зустрічі вирішив один єдини м'яч, забитий гравцем ЗОШ№19, тож перемога дісталася саме їм. Уперше за роки існування турніру.



На нагородження футболістів мав приїхати екс-гравець та тренер київського "Динамо" Леонід Буряк, але... не приїхав. Офіційна причина - за сімейними обставинами, неофіційна - до Леоніда Буряка з-за кордону приїхали партнери по бізнесу й він не міг з ними не зустрітись.



Довелося зіркового гостя оперативно змінити на місцевих зірок - дітей вітали екс-гравець "Вереса" та "Металіста" Олег Кучер та екс-гравець того ж таки "Вереса" Сергій Дьомушкін.



Усі призери змагань отримали нагороди й пам'ятні подарунки, а переможці - путівку в дитячий табір відпочинку "Електронік".





На правах реклами