Ми у Facebook
19.06.2013, 14:46

На Рівненщині закохані обвінчалися у колонії [+Фото]

Таїнство вінчання відбулося днями в молитовній кімнаті Городищенської виправної колонії.
Засуджений Тарас та громадянка Наталія вирішили створити свою власну сім’ю. Пара познайомилася ще у 2002 році, на той момент молодий чоловік вже мав кримінальне минуле. Наталія ж ніколи проблем із законом не мала і була з добропорядної та законослухняної родини. Їхні відносини були непростими – однак попри всі негаразди вони лишилися разом.

- Протягом останнього часу засуджений систематично відвідував молитовну кімнату. Його відношення до праці та поведінка зразкові, - розповідає начальник Городищеньскої колонії Павло Фентісов – Створення своєї власної сім’ї сприятиме виправленню та відновленню в суспільстві як правосвідомого громадянина, формуватиме в нього нові морально-високі цінності та якості.

- Раніше для мене все життя проходило у пошуках легкої наживи, але в один момент прийшло усвідомлення що не це є головним. Про те що найважливішим у житті людини є сім’я та рідні я зрозумів тут, відвідуючи молитовну кімнату, - розповідає Тарас – Для мене це ніби почати життя з нової, чистої сторінки.



На заваді їхньому коханню та бажанню мати власну сім’ю не стали ні помилки ні грати.

Привітати молодят приїхали близькі рідні та друзі.





На правах реклами