Ми у Facebook
19.06.2013, 14:22

У Рівному головний комік "Маски-шоу” Георгій Делієв продавав власні картини [+Фото]

У вівторок, 18 червня, у галереї європейського живопису "Євро-Арт” відомий актор, режисер, музикант, народний артист України, а також керівник театру "Маски-шоу” Георгій Делієв презентував рівнянам свій унікальний багаж: виставку живописних полотен та графіки з назвою "Під маскою”.
Багатьом мешканцям нашого міста було дуже незвично бачити живу українську легенду у ролі художника. Георгій Делієв постав в образі простого, без театрального образу та режисерського пафосу, без масок та псевдонімів, просто людини.

Більше фото у нашій МЕДІАГАЛЕРЕЇ

61 роботи, які представлені у Рівному, - це частина усього того, над чим митець працював протягом останніх двадцяти років: враження, які Делієв черпав в Італії, Мексиці, Великій Британії, США, загалом усього, що зачепило за душу.



Сьогодні у Рівне приїде зірка "Маски-шоу" Георгій Делієв з виставкою картин

- Я вчився у художній школі у дитинстві, потім закінчив архітектурний факультет, де також навчався малювати. Загалом, образотворче мистецтво цікаве тим, що викликає різноманітні асоціації у людей. У Рівне я привіз свої роботи, які виконані у різноманітній техніці та різної тематики. Наприклад, роботи на рисовому папері, заради яких я їздив до Китаю, щоб навчитися правильно їх робити, - розповідає Георгій Делієв.



Спеціально для події у "Євро-Арті” лунали різні музичні композиції, які полюбляє актор, розмови про його роботи, а також пан Делієв презентував свій диск під назвою "Смотреть и слушать”, у якому представлені аудіо- та відеозаписи концерту за участю музиканта та відомих українських виконавців.

Більше фото у нашій МЕДІАГАЛЕРЕЇ

Наостанок, Георгій Делієв подякував усім, хто прийшов на його виставку, та запропонував усім бажаючим придбати його світлини. Найдешевша робота коштує 200 доларів, найдорожча – 2000 доларів. У Рівному, ще до початку виставки, поціновувачі мистецтва придбали кілька картин відомого коміка-художника, у середньому за 200-250 доларів.

- Я хочу подякувати усім рівнянам, які прийшли на мою виставку. Ви всі дуже світлі, теплі та душевні. Місто Рівне – дуже гостинне, я з "Масками” був тут давно, років десять тому. Щасливий, що знову сюди потрапив і зустрів своїх давніх знайомих - Сергія Бусленка, Юрія Журавля... У вас все професійно організовано. Буду радий приїздити частіше до вас у гості, - підсумував Георгій Делієв.



У рівненській галереї європейського живопису "Євро-Арт” виставка "Під маскою” триватиме до 16 липня.





На правах реклами