Ми у Facebook
20.06.2013, 07:55

Щоденний гороскоп: найважливіші події – всередині нас

20 червня 2013, четвер.
Місяць у знаку Скорпіона (друга чверть, росте).
12/13 місячна доба.
Cимволи дня: Чаша, Серце / Колесо.
Управитель дня: Юпітер.
Поради астрологів:

Найважливіші події можуть відбуватися сьогодні не навколо нас, а всередині – у наших серцях, думках, підсвідомості. Багатьом вдасться розібратися з проблемами чи зрозуміти, звідки віє вітер, непрямими методами, тишком-нишком докопавшись до суті, звернувшись через посередників або дочекавшись зручного моменту.

Прислухайтесь частіше до своєї інтуїції – у заплутаних ситуаціях виручить саме вона.

Гороскоп на тиждень 17 - 23 червня

На роботі, іспитах, співбесідах, переговорах тощо будьте готові до того, що рішення керівників, викладачів, політиків можуть бути дуже суб’єктивними й засновуватись на власних вподобаннях чи стереотипах. У бізнесі й політиці краще мати справу лише з давно знайомими, сто разів перевіреними людьми.

Спілкування у соцмережах і віч-на-віч може бути дещо емоційним й доводити співрозмовників якщо не до кипіння, то до сліз розчулення.

Також важливо розібратися з найважливішими фінансовими проблемами, віддати борги й виконати обіцянки.

Ввечері рекомендується дивувати оточуючих подарунками, миритися, спілкуватися з родичами, батьками та дітьми, з радістю виконувати їхні прохання.


Поради господарю та господині:

Сприятливий день для роботи з зеленими рослинами. Не забудьте добре поливати квіти та розсаду - зараз вони потребують більше вологи.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами