Ми у Facebook
20.06.2013, 13:00

У рівненському кафе жінки побилися через ревнощі

Близько шостої години ранку в одному із кафе Рівного побилися двоє жінок. Розняти молодиць зміг лише наряд групи затримання Державної служби охорони.
Про це порталу OGO.ua повідомила Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівненській області.

На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал із охоронюваної автозаправної станції. Мідліціонери прибули за викликом. Там їх зустрів оператор АЗС і повідомив, що поряд у кафе дві молоді жінки кулаками з`ясовують стосунки.

- Коли ми наблизилися до відпочинкового закладу, і відвідувачки нас помітили, то намагалися втекти з місця події, проте ми їх не випустили, - каже молодший інспектор УДСО при УМВС України в Рівненській області Роман Кондратюк.

Правоохоронці затримали двох молодиць, які влаштували дебош у кафе. Їх доставили в Рівненський міський відділ міліції для з`ясування питання по суті.

Увесь час вони обмінювалися взаємними обвинуваченнями. Одна із учасниць бійки 35-річна Наталія розповіла:

- Я просто сиділа з друзями і відпочивала, а ці дівчата, які знаходилися за сусіднім столиком, безпідставно стали корчити мені гримаси. Після цього і почалися розбірки, спочатку словесні, а тоді дійшло і до рукоприкладства.

Проте інша учасниця конфлікту, 21-річна Руслана, у відповідь заявила, що згадана дівчина просто приревнувала своїх хлопців до неї з подругою, і почала показувати в їхню сторону непристойні жести, після чого начебто і зав`язалася бійка.

Усі обставини події з’ясує уже слідство.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ