Ми у Facebook
21.06.2013, 10:00

У Рівному горіло підприємство "Рембуд"

Пожежа виникла у будівлі, яку не використовували. На щастя, ніхто не постраждав.
20 червня о 20:37 в оперативно-диспетчерську службу ГУ ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу на території публічного акціонерного товариства «Рембуд», що в місті Рівне на вулиці Соборній, 404 а. За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники.

Коли рятувальні підрозділи прибули до місця виклику, вогнем вже було охоплено покрівлю п’ятиповерхового бетонного вузла, а також обшиту деревом та гумою лінію подачі суміші (галерею). Все свідчило про пізнє виявлення пожежі. На приборкання вогню було подано три потужні водяні стволи, два з яких за допомогою пожежної автодрабини та колінчатого підіймача. Складності в роботі вогнеборців додала відсутність на території підприємства справних вододжерел, тому заправка пожежних автоцистерн проводилася від розташованих за сотні метрів інших гідрантів, а також шляхом підвозу води.







Протягом години напруженої роботи рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, не допустивши поширення вогню на сусідні будівлі підприємства. Вогнем значно пошкоджено покриття будівлі бетонного вузла, а також частково знищено 50-метрову галерею. Загиблих і травмованих внаслідок пожежі немає.

Пожар уничтожил 500-летний Рижский замок [+Видео]

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, яка має з’ясувати всі обставини даної пожежі.





Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами