Ми у Facebook
21.06.2013, 16:25

Як правильно вагітній підібрати купальник? [+ПОРАДИ]

Вагітність — один з найпрекрасніших періодів життя кожної жінки. Вагітна — означає щаслива, хоча на це впливає чимало факторів. Одним із є підбір гардеробу вагітної, особливо в спекотну літню пору.
Стереотипи про те, що одяг для вагітних непривабливий, вже давно розвіяли сотні дизайнерів у всьому світі, які моделюють одяг для вагітних. Проте, серед усіх елементів гардеробу, неабияку увагу варто звернути на літній одяг, а особливо, купальники. До вибору купальника потрібно підходити досить відповідально.

Спробуємо розібратись, які ж купальники найбільше підходять вагітним жінкам, і чому саме потрібно приділити особливу увагу.

Разом із зміною захоплень, смаків, настроїв у вагітної жінки змінюється також фігура. Якщо в перші місяці вагітності це ще не так помітно, то в другому і третьому триместрі вже дуже добре видно животик. І щоб захистити маленьке чудо в ньому, треба ретельно його оберігати. Прямі сонячні промені дуже шкідливі для вагітних. Якщо для рук і ніг засмага безпечна, то для живота та грудей — навпаки. Щоб захистити своє маля, потрібно приховувати ці частини тіла під час прогулянок на сонці, під час купання у морі, озері тощо.



Спеціальні купальники для вагітних враховують усі зміни, що відбуваються в організмі майбутньої мами. Відповідно. Купальник буде ідеально сидіти на фігурі, враховуючи животик, який росте. Натомість, звичайний купальник, куплений спеціально на розмір більший, може провисати і негарно виглядати на окремих частинах тіла.

Синоптики розповіли, яким буде літо 2013-го

Підбираючи купальник. вагітній варто врахувати кілька основних правил:

1. Купальник не повинен бути тугий і стискати ділянку грудей і живота.
2. Кісточки в бюстгальтері мають бути м’якими і не впиватись у шкіру.
Краще зупинити свій вибір на купальнику з тонкою підкладкою-сіточкою. Вона буде надавати додаткову підтримку.
3. Обирайте купальник, що відповідає вашому розміру та будові тіла, не зациклюйтесь на більших розмірах, якщо по собі бачите невеликі зміні у вазі та об’ємах.
4. Купальник має бути зручний. Вас не має дратувати, що лямки постійно спадають, що бюстгальтер незручний, а низ танкіні задирається. В купальнику має бути комфортно, щоб ви відчували себе максимально впевнено.
5. Якщо купальник має ремені, переконайтеся, що їх можна регулювати. Таким чином, купальник може позбавити вас болів у спині та регулюватись при збільшенні животика.
6. Якщо живіт надто великий, краще надати перевагу закритому купальнику, який додатково притримуватиме ваш живіт.
7. Уникайте занадто сміливих забарвлень і великих принтів. Замість цього вибирайте купальники з помірним принтом, барвистим візерунком, горизонтальну смужку.
8. Купальник з темним верхом і світлим низом дозволить відвернути увагу від великих грудей, якщо це додає вам дискомфорту.

Окрім цього, варто також врахувати, що при виборі відкритого купальника, варто задуматись і про парео чи накидку на живіт, адже прикривати животик від сонця треба постійно. Краще за все обирати закритий купальник, або ж купальник з майкою (танкіні).

Синоптики пророкують українцям аномально спекотне літо 2013

Сьогодні є чималий вибір купальників для вагітних, різних кольорів та фасонів. У кольорі можна обирати найяскравіші відтінки, але старайтесь не переборщити з принтами та великими квітами — такі візерунки зроблять вас візуально більшою. А от чорний купальник візуально зробить жінку стрункішою.

Обирати можна серед різних моделей купальників:

1. Роздільний купальник з широкою резинкою та завищеною задньою частиною трусиків



2. Закритий купальник спортивного типу



3. Закритий купальник сучасної моделі

Рівненських дітей влітку безкоштовно вчитимуть плавати



4. Танкіні, що складається з майки і трусиків



5. Танкіні у вигляді маленької сукні



Разом із купальником не забудьте підібрати і літній капелюх. Цьогоріч він вам неабияк знадобиться не лише на пляжі, але й будь-де, адже літо обіцяє бути спекотним.

Гарного відпочинку, майбутні матусі! Бережіть себе та своє маля.





На правах реклами