Ми у Facebook
21.06.2013, 16:09

Рівненський сміттєпереробний завод відкриє Азаров?

Рівненський сміттєпереробний завод нарешті офіційно відкриють. Чи перекриють через це рух у Сарненському напрямку?
Як повідомили з відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Рівненської міської ради, орієнтовно у першій половині дня у вівторок, 25 червня, відбудеться урочисте відкриття "Рівненського сміттєпереробного заводу".

Сміттєпереробний завод на Рівненщині прийняли в експлуатацію [+Фото]

Нагадаємо, це перше підприємство в Україні, на якому використана механічна переробка відходів, якою передбачено сортування, розподіл та переробка сміття на альтернативне паливо. Завершили будівництво Рівненського сміттєпереробного заводу ще у березні 2012 року. А розпочали роботи у 2011 році. Обіцяли, що завод запрацює у 2012 році.

Розмови про те, що відкривати завод приїде хтось зі столичних посадовців державного рівня, містом ширяться вже тиждень. Проте офіційного підтвердження цієї інформації поки не було.

Будівництво Рівненського сміттєпереробного заводу завершено [+Фото]

Певну ясність вніс директор ТзОВ "Санком-Рівне" Святослав Євтушенко:

- Попередня інформація про те, що на відкриття заводу приїде хтось із Кабміну, є. Але ми самі не знаємо, хто саме це буде і чи приїдуть вони взагалі. Тому й не визначили досі точного часу відкриття, - зауважив він. - З високими чинами чи без, але 25 червня ми таки відкриємо сміттєпереробний завод.

Приїзд високих посадовців може викликати певні труднощі із рухом у Сарненському напрямі. Адже іноді для віп-кортежів звільняють проїжджу частину від іншого транспорту, або обмежують його рух. Щойно подібна інформація буде офіційно підтверджена, OGO.ua повідомить читачів.





На правах реклами