Ми у Facebook
24.06.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: не варто поспішати, щоб зупинитися

24 червня 2013, понеділок.
Місяць у знаку Козерога (третя чверть, спадає).
16 місячна доба.
Cимволи дня: Метелик, Голуб, Сходинки в Небо.
Управитель дня: Місяць.
Поради астрологів:
Важливо цей понеділок після Повного Місяця прожити мирно, спокійно, без крайнощів, суперечок і взаємних образ.

Чому понеділок – день важкий?

Добре займатися неважкою фізичною і не надто нервовою розумовою роботою. Не варто нікуди поспішати.

У пошуках якоїсь особистої переваги, перемоги, вигоди є ризик забруднитися як у прямому, так і в і переносному сенсі, тобто втратити внутрнішню чистоту і порушити гармонію.

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

Багатьох хвилюватимуть справедливість і порядок, чітка робота механізмів і надійність техніки, правильне оформлення документів, виконання обіцяного і вчасність виплати заробленого.

Починати нові важливі проекти, якщо ви хочете, щоб все пройшло швидко і гладко, зараз не рекомендується. Майте на увазі, що починається нак званий період Ретроградного Меркурія, який триватиме три тижні. Приблизно до 22 липня ми відчуватимемо, як незрозуміло чому гальмуватиметься багато різних питань, ми будемо тупцювати на рівному місці чи повертатися на стартові позиції…

Ми постійно повертатимемося до колишніх тем, планів, проектів, ідей, або ж старих, але все ж надійних, «накатаних» методів та зв`язків.

Хвилюватимуть певні бюрократичні нюанси, пов’язані з колишнім місцем навчання, роботи, проживання, родинними питаннями, батьківським спадком, проблемами дітей.





На правах реклами