Ми у Facebook
25.06.2013, 11:30

У Рівному на хабарі затримали працівника водного університету

Завідувач навчальної лабораторії НУВГП вимагав та отримав три тисячі гривень у студента третього курсу за успішні оцінки на екзаменах та заліках.
Спіробітники УБОЗу УМВС України в Рівненській області в ході кримінального провадження, відкритого за матеріалами БОЗ, задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі три тисячі гривень службовою особою Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному, а саме завідувачем навчальної лабораторії однієї з кафедр Юрієм П., 1978 року народження за успішне складання екзаменаційних іспитів та заліків у вище вказаному ВНЗі студентом-третьокурсником.

Нині підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 КК України. Вирішується питання щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Як повідомили OGO.ua у СЗГ УМВС України в Рівненській області, працівники спецпідрозділу БОЗ проводять ряд слідчо-розшукових заходів, які мають встановити також осіб, що причетні до фактів вимагання та отримання хабара, а також ознак організованості в їх діях.






На правах реклами