Ми у Facebook
26.06.2013, 16:37

Сарни відзначили власний День народження з Віктором Павліком [+Фото]

Традиційно жителі міста Сарни ось уже кілька років поспіль святкують День Міста на другий день Зелених свят (Трійці).
Підготовка до святкування 128-ї річниці столиці Полісся розпочалась завчасно та обіцяла багато приємних вражень.

Кількома тижнями раніше на площі міста було встановлено поряд з державним прапором флагшток з символічним стягом Європейського Союзу. Відповідно, зробивши ще один крок до європеїзації містечка, треба ж відповідати заданим цілям.

БІЛЬШЕ ФОТО З СВЯТКУВАННЯ

Цьогорічне святкування подарувало жителям та гостям міста багато приємних та цікавих моментів, починаючи від 22 червня, зокрема, свято морозива для молодшого покоління, турніри з футболу, волейболу, міні-футболу, шахів, стрітболу для активних спортсменів, велопробіг для тих, хто з радістю впевнено тримає руль велосипеда, показові виступи богатирів-багатоборців, а також святковий концерт, на який завітав запальний Віктор Павлік, гурт «Країна У» та ВІА «Депутат» (особливий гурт, створений статними сарненчанами, до складу якого входить міський голова Сергій Євтушок – гітара, депутат районної ради, директор стадіону "Мрія" Михайло Білецький – гітара, депутат міської ради, директор МБК «Залізничник» Валерій Куліков – барабани, лікар Валерій Дидюк – бас гітара, програмний директор ТРК «Полісся» Едуард Раковець – клавішні та голова Сарненської районної ради Микола Драганчук – вокал).



Окрім традиційних виставок та урочистостей свято відзначилось показовими стрибками парашутистів (за підтримки ТСОУ).



Хоч святкування такої події трішки й затьмарили погодні умови, та все ж мешканці міста під парасолями з радістю прогулювались центральною площею та сквером.

Донька Віктора Павліка, яка мешкає у Рівному, народила первістка [+Відео]



Мешканці міста у своїх розмовах відзначили позитивний ріст у розвитку міста та розважальних заходів.

БІЛЬШЕ ФОТО З СВЯТКУВАННЯ

«Я приємно вражена розвитком інфраструктури у нашому місті, - ділиться враженнями від свята молода жителька Сарн Тетяна. - Адже це і більша кількість розваг, цікаві гості, концерти з зірками. Направду, не хочу наврочити, але робота керівників міста заслуговує на відзнаку. Я вражена сьогоднішнім дійством, та й взагалі… Чудове свято, концерт, атмосфера і шикарний святковий феєрверк!».



Місто стало ще дорослішим на один рік, але це лише ще один крок до його розвитку та росту, бо ж 128 років - це так мало, а зробити хочеться так багато.





На правах реклами