Ми у Facebook
28.06.2013, 07:58

Щоденний гороскоп: проходимо ще один рівень

28 червня 2013, п’ятниця
Місяць у знаку Риб (третя чверть, спадає).
20 місячна доба.
Cимвол дня: Орел.
Управитель дня: Венера.
Поради астрологів:
День перемоги над собою, власними лінощами, сумнівами, переживаннями, поганим настроєм, песимізмом, невдоволенням, сумними спогадами – та чим завгодно, що може прийти в голову та сушити мізки.

Якщо вдасться звільнитися від якогось не дуже приємного вантажу чи обтяжливих зобов’язань, сплатити борг – буде просто чудово!

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

На романтичному ромашковому полі – поки що прохолодно, як би не хотілося свята, любові, шаленого кохання… Можливі розлука, непорозуміння та нерозуміння одне одного. Або ж на горизонті з’явиться колишня/колишній, а спогади про старе почуття чи втрачений шанс не дадуть спокійно спати.

Добре вчитися, здобувати нові знання, займатися сім’єю, дітьми, підтримувати родинні традиції й облаштовувати рідне гніздо.

Бізнес та ділові зустрічі, початок нових справ можуть розчарувати – цьому "посприяє" Ретроградний Меркурій, який аж до 22 липня час від часу вноситиме свої корективи у наші плани та домовленості.

Але рішення сьогодні можна приймати - і треба! Навіть якщо результат буде нульовий або навіть мінусовий. Зате ми станемо мудрішими, досвідченішими, піднімемося ще на один рівень, отримаємо цінний життєвий досвід )





На правах реклами