Ми у Facebook
29.06.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: увага до дітей та дрібниць

29 червня 2013, субота.
Місяць у знаку Риб/Овна (третя чверть, спадає).
21 місячна доба.
Cимволи дня: Кінь, Табун коней.
Управитель дня: Сатурн.
Поради астрологів:

Зорі сьогодні ліниво відпочивають – аж до 16:00, коли Місяць покине сузір`я Риб і переміститься під владу вогняного Овна.

Якщо ми не налаштовані на бурхливу діяльність на трудовому фронті, не наважуємося розпочинати генеральне прибирання, сапати грядки чи їхати кудись за тридев`ять земель - так тому і бути. Справи можуть почекати, зустрічі неважко перенести… І взагалі можа знайти сотні причин, щоб відпочити, розслабитись, провести час так, як душа бажає.

Добре займатися творчістю, улюбленим хобі, рибалити, вишивати хрестиком, влаштовувати пікніки біля води, романтичні побачення біля фонтанів, просто відсипатися чи гуляти навмання, спілкуватися з людьми, з якими почуваємося дуже затишно.

Особливої уваги й комфорту потребуватимуть діти – їхні примхи та сльози мають певні серйозні причини.

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

А от ввечері ніби час прискориться – хтось поспішатиме швиденько закінчити домашні справи до неділі чи зібрати речі у подорож, хтось захоче погуляти з друзями чи відсвяткувати якусь подію так гучно, щоб запам’яталась на все життя.

Можливі дрібні побутові аварії, хтось підведе, бо надто пізно згадає, що забув про якісь важливі дрібниці. Будьмо уважні й відповідальні!





На правах реклами