Ми у Facebook
30.06.2013, 13:02

Кого з рівнян Азаров нагородив до Дня молоді?

Валерія Супонькіна-Лагнюк

Двоє рівнян стали лауреатами Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України. Напередодні Дня молоді премії лауреатам вручив прем'єр-міністр України Микола Азаров. Дізнайтесь, кого і за що відзначив уряд!
Як повідомляє прес-служба уряду, лауреатами Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України стали загалом 60 осіб. Із них 32 – від 14 центральних органів виконавчої влади, 20 - від 11 обласних та міських державних адміністрацій, 4 - від Національної академії наук, 1 - від Національної академії педагогічних наук, 3 - від Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». Претенденти представляють 17 регіонів України.

Премія Кабінету Міністрів присуджується з 2000 року молоді віком до 35 років за особливі досягнення, які сприяють розвитку суспільно-економічного життя України, її розбудові та утвердженню міжнародного авторитету.

У 2013 році на преміб претендували 244 кандидати. Для конкурсного відбору було створено Комітет під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. До Комітету увійшов 21 представник з числа заступників керівників центральних органів виконавчої влади, НАНУ, Верховної Ради України.

27 травня 2013 року на засіданні Комітету визначили 60 лауреатів в 6 номінаціях: за виробничі (8 лауреатів), наукові (15), творчі (10) та спортивні (7) досягнення, за особисту мужність (12), за внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху (8 лауреатів).

Двох рівнян Табачник нагородив разом із Мікою Ньютон

Грошовий розмір Премії визначено постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1333 в обсязі 200 неоподатковуваних мінімумів кожна (3400,00 грн.).

Отже, хто з рівнян став лауреатом премії за 2012 рік?

Учень з Рівненщини став лауреатом премії Кабінету Міністрів

У номінації "За творчі досягнення" уряд відзначив керівника зразкового аматорського ансамблю сучасного танцю “Едельвейс” комунального закладу “Рівненський міський палац культури” Рівненської міської ради Валерію СУПОНЬКІНУ-ЛАГНЮК.

Валерія Супонькіна-Лагнюк: прима на сцені і в житті

А в номінації "За спортивні досягнення" преміювали спортсмена-інструктора з дзюдо штатної збірної команди України Українського центру фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”, абсолютну чемпіонку України з дзюдо та чемпіонку світу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху, майстра спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху Катерину ГУСЄВУ.

До слова, Валерія Супонькіна-Лагнюк цьогоріч стала й однією з лауреатів рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини", який газета "ОГО" провела у квітні спільно з молодіжною організацією "Smart People".

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини"

Торік лауреатами премії стали троє жителів Рівненщини - у номінації "За особисту мужність" відзначили оператора автозаправної станції Миколу Шила та жителя смт. Володимирець Володимира Іванчука, а в номінації "За спортивні досягнення" - члена штатної збірної команди України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, багаторазову чемпіонку України та Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, майстра спорту міжнародного класу Юлію Галінську.

OGO.ua вітає цьогорічних лауреатів премії і бажає їм нових звершень!






На правах реклами