Ми у Facebook
02.07.2013, 14:00

У Рівному затримали небезпечного злочинця, який перебував у міжнародному розшуку

За результатами проведення спільної операції працівників Інтерполу та УБОЗ УМВС України в Рівненській області 27 червня 2013 року розшукали та затримали у Рівному іноземця - небезпечного злочинця, який перебував у міжнародному розшуку.
Про це повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області.

— 37-річного громадянина Молдови з 2011 року розшукували органи Інтерполу за ініціативою чеських судових органів для відбування покарання, призначеного вироком суду за вчинення ряду злочинів у складі злочинного угруповання, а також незаконне перетинання кордону, підробку документів, привласнення чужого майна, — каже старший прокурор прокуратури Рівненської області з міжнародно-правових доручень Раїса Приходько.


Рішенням Рівненського міського суду від 27 червня 2013 року задоволено клопотання слідчого органів внутрішніх справ, погоджене прокурором, про застосування до злочинця тимчасового арешту.

На даний час прокуратура Рівненської області направила відповідне інформування до Міністерства юстиції України з метою отримання згоди на видачу іноземця компетентним органам Республіки Чехія.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ