Ми у Facebook
02.07.2013, 16:40

У Врадіївці новий протест: люди не вірять міліцейському керівництву

Фото Преступности.НЕТ

Під райвідділком знову лунають крики і вимоги затримати міліціонера, якого Ірина Крашкова назвала одним із трьох ґвалтівників.
У райцентрі Врадіївка на Миколаївщині біля розгромленого відділку міліції знову зібрались близько півтисячі людей, повідомляє ТСН. До обурених людей приїхало міліцейське керівництво, зокрема, в.о. начальника УМВС України в Миколаївській області Сергій Поготов та перший заступник прокурора області Олексій Денисюк, а також губернатор Миколаївщини Микола Круглов. Вони намагалися заспокоїти людей і вмовляли їх розійтися, розповівши про відсторонення від посад Парсенюка та керівника Врадіївського райвідділу міліції.

Однак людей це не влаштувало – вони кажуть, що їх треба звільняти, а не відсторонювати. Також вони хотіли знати, коли ж заарештують старшого лейтенанта Євгена Дрижака, якого побита і зґвалтована Ірина Крашкова назвала одним із кривдників. На що міліціянти відповіли, що місцезнаходження Дрижака їм відомо, але вони не можуть його розголошувати в інтересах слідства.

Мешканці Врадіївки обурені, вони кричать і розходитись не збираються. Заявляють, що міліції не вірять і інцидент з Крашковою став для них останньою краплею – їм набридло міліцейське свавілля.

Звіряче зґвалтування на Миколаївщині: люди штурмом взяли райвідділ міліції [Фото+Відео]

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку селища міського типу Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її у лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували. По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

Зараз потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії ЛШМД м. Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа у декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми. Ірині зробили кілька операцій.

ВІДЕО Врадіївка: зґвалтування 29-річної дівчини за участю правоохоронців

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко. За інформацією ЗМІ, невідомі нібито пропонували родині Рябиненка $80 тис. за його "відсидку" і взяття відповідальності на себе.

Тим часом, наказом Генеральної прокуратури України за неналежне виконання своїх функціональних обов'язків щодо нагляду за законністю проведення слідчих дій органами внутрішніх справ з займаної посади звільнено прокурора Врадіївського району Миколаївщини Сергія Мочалка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ