Ми у Facebook
03.07.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: літо підкине нові завдання

3 липня 2013, середа.
Місяць у знаку Тельця (четверта чверть, спадає).
25 місячна доба.
Cимвол дня: Черепаха.
Управитель дня: Меркурій.
Поради астрологів:

Середа продовжить ті самі тенденції вчорашнього дня – теми заробляння грошей, збільшення сімейних доходів, оформлення позик чи повернення відсотків, суперечки на різні організаційні, матеріально-технічні та побутові питання…

Гороскоп на тиждень 1-7 липня

Час від часу будемо змушені повертатися до чогось напівзабутого, недоробленого, занедбаного. Комусь допоможе життєвий досвід та робота над власними й чужими помилками. Хтось нарешті знайде сенс свого життя чи приклад для наслідування.

Так чи інакше, тритижневий ретроградний хід планети Меркурій, який відповідає за інформацію та наше ділове життя, не даватиме нам повноцінно працювати аж до 22 липня. Ну, хіба хтось любить сам процес - з ризиками, «розборками», різноманітними сюрпризами та кумедними ситуаціями )

І все ж багато чого у нас виходитиме краще, ніж минулого тижня. Особливо на сімейному фронті, у домашньому побуті, у відпустці, на природі. Щоправда, якийсь внутрішній неспокій і невдоволення заробітками, роботою техніки та оточуючими людьми, залишатиметься.

Добре вирушати у поїздки, відвідувати родичів, згадувати дитинство і молодість, а також братися за нові справи, які підкине нам літо)


Господарю та господині на замітку:
Неприятливий день для садіння та пересадки рослин. Можна обрізати засохлі суцвіття, гілки та пагони рослин.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами