Ми у Facebook
03.07.2013, 17:34

Через події у Врадіївці рівненські міліціонери будуть моніторити коментарі в інтернеті та соцмережах

Співробітники рівненської міліції щоденно проводитимуть моніторинг інтернет-видань та соціальних мереж щодо виявлення інформації про події, що можуть викликати суспільний резонанс.
У зв’язку з резонансом, який викликали події у Врадіївці на Миколаївщині, начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко прийняв кардинальне рішення щодо врегулювання оперативної та криміногенної обстановки в області з метою недопущення поширення антисоціальних настроїв на території Рівненщини.

Жителів Врадіївки, які розгромили міліцейський відділ, карати не будуть

У Міністерстві внутрішніх справ у зв’язку із резонансними подіями, які відбулись на Миколаївщині, 2 липня пройшла відеоселекторна оперативна нарада за участю начальників УМВС.

На Миколаївщині затримали другого можливого ґвалтівника

Як зазначив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, події у Врадіївці на Миколаївщині завдали серйозного удару по правоохоронній системі в цілому, і міліції зокрема. Такі ганебні факти нанівець перекреслюють всі позитивні здобутки органів внутрішніх справ. Тому керівництво УМВС України в Рівненській області вживатиме усіх необхідних заходів, аби підтримувати авторитет правоохоронних органів області на належному рівні.

У Врадіївці новий протест: люди не вірять міліцейському керівництву

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами