Ми у Facebook
03.07.2013, 17:59

У Рівному молодь розмальовує... дитячий садок

Молодіжна платформа “Яскраво” розпочала другий сезон акції “Подаруй яскраве життя дітям”. З 3 по 5 липня усі бажаючі можуть долучитися до розмальовування стін у дитячому садочку №6 “Чебурашка” у місті Рівне.
Вперше така акція відбулася у травні. Волонтери розмальовували стіни рівненської дитячої поліклініки №2. Тоді учасниками заходу були більше 15 волонтерів, які мали велике бажання внести яскраві моменти в лікарняні дитячі будні.

Організатори вирішили не зупинятися на досягнутому, а зробити ще декілька подібних акцій. Місце, яке потребувало яскравих фарб, знайшлося саме собою.

“До мене зателефонувала одна мама, дитина якої відвідує цей дитячий садок, і попросила нас внести яскраві фарби в життя малечі, - розповідає керівник проекту Олександра Огонь. - Фірма Caparol надала нам фарби і ми почали роботу. Сподіваємося, що впораємося за три дні”.







До другого сезону акції долучилося більше 30 волонтерів, які з задоволенням діляться своїми враженнями. “У травні я долучалася до розмальовування стін лікарні, це мене настільки захопило, що я тепер тут, - каже учасниця акції Надія Данилишина. - Сподіваюся, що наші малюнки потішать діток, тому працюємо активно”.

Рівненська дитяча поліклініка №2 стала "яскравішою"



Ініціативу молоді підтримує і керівництво закладу. Тут розуміють, що пофарувати стіни — це просто і не так цікаво, а от у малюнку - читається душа людини. “Ми впевнені, що це буде гарно, креативно. Це буде сюрпризом для наших вихованців, їх батьків. Думаємо, що діти не раз, проходячи біля нових малюнків промовлятимуть “Ах, як гарно”. Бо ми, дорослі, дуже часто забуваємо ці слова”, - ділиться враженнями в.о. завідувача дитячого садка Тетяна Мазурець.



Через два дні стіни дитячого садочка матимуть різнобарвні кольори та візерунки. Ми покажемо читачам порталу OGO.ua, яким став дитячий садок “Чебурашка”! А тим часом - пропонуйте у коментарях, які ще місця чи установи Рівного варто зробити яскравішими!





На правах реклами