Ми у Facebook
04.07.2013, 07:56

Щоденний гороскоп: а чи воно комусь треба?

4 липня 2013, четвер.
Місяць у знаку Тельця / Близнюків (четверта чверть, спадає).
26 місячна доба.
Cимвол дня: Жаба.
Управитель дня: Юпітер.
Поради астрологів:
Перша половина дня пасивна, невизначена. У більшості з нас ніби й купа завдань, щось треба вирішувати, кудись телефонувати, йти чи їхати, а ми не впевнені, а чи воно комусь треба.

На роботі й у політиці точаться якісь інтриги, керівництво й недоброзичливці несвідомо провокують колег та однодумців до взаємної недовіри, заздрощів, образ…

Покупки якісь безтолкові, поїздки та зустрічі можуть виявитись неефективними, а то й зовсім даремними. Критика і компліменти можуть не відповідати дійсності.

Ділові партнери взяли за моду зволікати з остаточним рішенням, а в останній момент повідомити: мовляв, сорі, у мене не виходить…

Отож, до полудня краще берегти сили та нерви - займатися звичними нескладними справами, готуватися до якихось важливих подій, або ж просто чекати, що з цього вийде.

Гороскоп на тиждень 1-7 липня

А от після обіду прийде творче натхнення й зросте інтерес до нових знань. На роботі, у бізнесі та вдома можуть відбутися якісь відчутні зміни, люди будуть посилено спілуватися, радитися, сперечатися.

Багато хто з абітурієнтів, що збираються подавати документи до вищих навчальних закладів, після переговорів з друзями та рідними підкоригують свої плани щодо вступу у ВНЗи відповідно до результатів ЗНО та фінансових можливостей батьків.

Вступ-2013 на Рівненщині: документи і строки

Можливі несподівані дзвінки від старих знайомих, давніх парнерів чи навіть шкільних друзів.


Поради господарю та господині:

Можна обрізати гілки та пагони кущів, багаторічних квітів, зайві вуса полуниці та суниці, підживлювати городні та кімнатні рослини, обприскувати їх проти шкідників та хвороб.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами