Ми у Facebook
07.07.2013, 10:15

Мікроавтобус з українцями розбився в Угорщині: двоє загиблих

Мікроавтобус, який їхав у напрямку Мішкольца, близько позначки 123 км автомагістралі М3 з'їхав у канаву. Водій мікроавтобуса, ймовірно, заснув за кермом.
У суботу, 6 липня близько 6.00 ранку в Угорщині сталося ДТП за участю мікроавтобуса з українськими номерними знаками, який прямував з Будапешта в Україну, повідомляє департамент інформаційної політики МЗС України.

За уточненою інформацією Генерального консульства України в Ніредьгазі (Угорщина), мікроавтобус, який потрапив в ДТП на 123 км від Будапешту, перевозив п’ятьох громадян України, які прямували з Італії (м. Бергамо) в Україну. В них усіх підтверджено наявність дозволів на проживання в Італії.

Як відомо, двоє громадян України загинули на місці ДТП. Трьох українців, у тому числі водія мікроавтобуса, доставлено в травматологічне відділення обласної лікарні м.Мішкольц, де їм надається необхідна медична допомога.

З двох пасажирів, що вижили, одна громадянка України отримала переломи та черепно-мозкову травму, проте перебуває при повній свідомості, може розмовляти, загрози її життю немає. Інший пасажир знаходиться в реанімаційному відділенні. За висновком лікарів, стан його здоров’я – стабільно важкий.

Усі постраждалі протягом найближчих днів залишатимуться в лікарні, де їм надаватиметься уся необхідна медична допомога.

Водій мікроавтобуса не постраждав, зараз його допитує поліція. Причини ДТП уточнюються.

Як уточнили в дирекції із захисту від катастроф Боршод-Обоуй-Земплинської області Угорщини, мікроавтобус, який їхав у напрямку Мішкольца, близько позначки 123 км автомагістралі М3 з'їхав у канаву. За інформацією представника обласної поліції Томаша Доби, водій мікроавтобуса, ймовірно, заснув за кермом.

За матеріалами: ZN.UA, УНН





На правах реклами