Ми у Facebook
08.07.2013, 14:04

Фестиваль "Тарас Бульба" відбудеться вже цього тижня

Один з найстаріших конкурсних фестивалів, легендарний рок-фестиваль "Тарас Бульба" відбудеться 12-14 липня на стадіоні "Спартак" у Дубні на Рівненщині. Фестиваль традиційно спрямований на підтримку молодих українських гуртів.
Цього року в конкурсі взяли участь понад 180 колективів з різних регіонів країни. За підсумками відбіркових турів, що відбулися в Києві, Львові, Рівному, Харкові та Тернополі, на фестиваль запрошені 28 гуртів-конкурсантів.

Список учасників рок-фестивалю "Тарас Бульба"-2013

Цього року глядачі зможуть обрати свого переможця. У системі голосування фестивалю введено зміни: вперше участь у визначенні переможця (Гран-прі) будуть брати глядачі. Шанувальники фестивалю уже долучилися до голосування на офіційному сайті vk.com/tarasbulbafest. І завдяки цьому серед команд є гурти, які автоматично потрапили на фестиваль без "живого" прослуховування.

Традиційно володар Гран-прі отримає подарунок від призового спонсора - мережі супермаркетів музичних інструментів "Музторг".

У рок-фестивалі "Тарас Бульба" візьмуть участь три гурти з Рівного

Гостями фестивалю будуть: "ВОПЛІ ВІДОПЛЯСОВА", "КОМУ ВНИЗ", "БОРЩ", "STIGMATA", "ПЕРКАЛАБА", "Attraktor", "Morphine Suffering", "Ріплей", "Білий Загін", "John Galt", "Dash", "Царство Небесне", Юлія Лорд, Сергій Шишкін, Серго Чантурія.

Вночі на фестивалі буде діяти мала сцена. З акустичною програмою виступлять гурти "К 402", "Крапка" (у п'ятницю, 12 липня), "Колос" та гурт "Nebraska" (в суботу, 13 липня). У неділю опівдні на малій сцені відбудуться виступи кобзарів.

Де придбати квитки на фестиваль "Тарас Бульба"

Також у програмі рок-фестивалю "Тарас Бульба-2013": виставка-продаж "Алея майстрів" (проведення майстер-класів народного та декоративно-ужиткового мистецтва, майстер-клас з виготовлння народного інструменту ліри), показ мистецтва боді-арту, вогняне шоу, майстер-клас з перукарського мистецтва "Найкрутіша рок-зачіска" тощо. Під час фестивалю серед глядачів будуть розігруватись різноманітні акустичні інструменти.

На Рівненщині рок-фестиваль “Тарас Бульба” збере відомі та молоді гурти

Для відвідувачів фестивалю з інших міст буде організоване наметове містечко, в якому передбачені душові, туалети, питна вода, дрова та інше. Наметове містечко буде загороджене й охоронятиметься цілодобово.



Офіційна підтримка рок-фестивалю - Дубенська міська рада.

Вхід на фестиваль платний. Де придбати квитки на фестиваль "Тарас Бульба"






На правах реклами