Ми у Facebook
09.07.2013, 16:35

Далекобійникам заборонили вдень їхати через Київ

Водіям транзитного вантажного транспорту заборонено в'їжджати в столицю в денний час доби
Як повідомляє прес-служба столичної ДАІ, Державтоінспекція звертає увагу водіїв вантажного автотранспорту на те, що в Києві, згідно з рішенням Київської міської ради, почали діяти обмеження в русі вантажівок.

Зокрема, до столиці обмежений в'їзд вантажних автомобілів з дозволеною максимальною масою понад 4,5 тонн у період часу з 07:00 до 20:00. При цьому можливий в'їзд автомобілів здійснюють перевезення вантажів у міжнародному сполученні. Такий виняток діє з 10:00 до 17:00 за наявності у водіїв міжнародної автомобільної накладної.

На дорогах Рівненщини обмежили рух вантажівок

Рух транзитних вантажних автомобілів по території Києва дозволено з 20:00 до 07:00. При цьому вантажівкам дозволено рухатися тільки по проспекту Бажана, Південному мостовому переходу через Дніпро, Столичному шосе, вул. Академіка Заболотного, Одеській площі, Великій кільцевій дорозі, вул. Академіка Палладіна, вул. Міській, Гостомельському шосе, Новій дорозі, проспекту Мінському, площі Т. Шевченка, вул. Полярній, вул. Богатирській, площі Тульській, Московському проспекту, проспекту Генерала Ватутіна, площі Керченській, вул. Братиславській та Броварському проспекту.

У спеку в Україні обмежать рух вантажівок

Під час дії обмежень у русі Державтоінспекція рекомендує водіям вантажівок зупинятися на автостоянках або спеціальних майданчиках на під'їздах до міста.





На правах реклами