Ми у Facebook
14.07.2013, 08:16

Кабінет туристичних новин: Запитання – Відповіді (Частина 2)

Кабінет туристичних новин – центр спілкування між туристами та спеціалістами у туристичній сфері. Отож, чи варто їхати відпочивати до Єгипту, яка специфіка оформлення страхування туриста та чим цікава Хорватія – читаємо у новому випуску «Кабінету туристичних новин»!
Не дивлячись на те, що «Кабінет туристичних новин» відкрився зовсім недавно, він вже встиг завоювати свою популярність серед рівнян та жителів області.

У Кабінеті туристичних новин наші фахівці вже відповідали на актуальні питання рівнян. Пропонуємо продовження відповідей про туризм.

До редакції порталу «OGO.ua» щодня надходять листи від туристів. Люди цікавляться різним: розпочинаючи простим відпочинком у сонячному Криму та закінчуючи громадськими заворушеннями у Єгипті. Отож, якщо у Вас виникають запитання де відпочити, у якому готелі краще зупинитись або куди поїхати відпочивати – пишіть лист на електронну скриньку: market@ogo.ua.

На всі запитання дає відповідь директор туристичної агенції «Пегас Тур» - Ірина Никитюк.

Аліна, 28 років (м. Рівне) Хочемо поїхати відпочивати до Криму, куди краще? Минулого року їздили до Одеси - не сподобалось, дуже брудне море. Тому цього року вагаємось із вибором, що можете нам порадити?

- Доброго дня, Аліна. Південний берег Криму – чудове місце для відпочинку на будь-який смак. Крім того він має явну перевагу в порівнянні із західним узбережжям - більшість пляжів мають гравійне, галькове або кам'яне дно. Тому під час літніх штормів вода все одно залишатиметься чистою.

Разом із тим Західне узбережжя Криму характеризується чистими піщаними пляжами.

У Криму безліч чудових місць, відвідати які просто необхідно. Одним з таких місць є Херсонес, розташований на території Севастополя. Херсонес визнаний національним заповідником Україні. Туристів з усього світу притягують стародавні руїни. Херсонес Таврійський розташовується на березі моря. Від цього його відвідування стає ще більш захоплюючим. На території заповідника розташований храм, який викликає особливий інтерес у відвідувачів парку.

Звичайно, і сам Севастополь заслуговує на окрему увагу туристів. Чого тільки вартий дельфінарій в Артбухта або регіональний акваріум. А безліч розваг парку атракціонів приведуть в захоплення малюків.

Особливої уваги заслуговує Ялта і міський зоопарк. У ньому є такі види тварин, які не зустрінеш у інших зоопарках України. Легендарна ялтинська набережна притягує до себе погляди. Чудове море, ресторанчики, дискотеки, батути, дитячі майданчики - це маленька частинка причин, через які туристи прагнуть потрапити до Ялти.

Зовсім інші враження у туристів викличуть міста Саки і Євпаторія. Берегова лінія між цими містами повністю зайнята різними базами відпочинку, санаторіями та міні - готелями. Тут є місце для кожного. Найчистіші пляжі і чудовий пісок так і манять відпочиваючих. Люди готові проводити в цих місцях всі літні місяці. І, варто зауважити, більшість саме так і роблять. Місто Саки приваблює туристів з усього світу своїми легендарними лікувальними джерелами. Сакська грязь має унікальний вплив на здоров'я людини. Саме в це місце намагаються потрапити люди, у яких є які-небудь проблеми зі здоров'ям.

Туристи дуже люблять і Алушту. Алушта по праву вважається центром курорту. Алушта відома на всі країни СНД своїми здравницями і санаторіями.
Тому, все залежить від того, з ким Ви збираєтеся поїхати відпочивати і якому відпочинку надаєте перевагу.

Назар, 26 років (м. Дубровиця) Добрий день, хотів поцікавитись пропозиціями по комбінованих турах до екзотичних країн. Скільки країн є можливість відвідати купивши такий тур?

- Добридень, Назаре. Одним із різновидів турів до екзотичних країн є круїзи. Турист має можливість відвідати (побувати) у кількох країнах відразу. Під час такого роду подорожі, туристи не тільки знайомляться із архітектурою, історією різних країн, але і мають унікальну можливість паралельно під час подорожі відпочити на лайнері, пограти міні-гольф, поплавати у басейні, переглянути фільм у кінотеатрі під відкритим небом зайнятись спортом у тренажерному залі (мається на увазі на тому ж лайнері) повечеряти в ресторані у присутності капітана лайнера тощо. Такого роду тури тривають від 10 днів і до 6 місяців, в залежності від обраної пропозиції. Така ж специфіка і із кількістю відвідуваних країн, яка включається у термін і вартість самого туру.
Більше пропозицій по відпочинку у круїзах Ви можете переглянути на нашій сторінці на сайті «Тури з Рівного»

Анна, 37 років (м. Рівне) Доброго часу доби. Ірина, планую поїхати до Албанії. Що ви можете розповісти про готель "Комфорт Біч****". Варто у ньому зупинятись?

- Добридень. Готель «Комфорт Біч ****» побудований у 2007 році. Розташовується на узбережжі адріатичного моря в 10 км. в міста-порта Дурес і 180 км. від аеропорта м. Тіват. Сам готель невеличкий, всього 11 номерів. Інфраструктура готеля складається із бара, парковки тощо. Територія готеля є досить компактною.

Михайло 56 років (м. Рівне) Ірина, добрий день! Хотів би запитати у Вас, чи надає Ваша туристична агенція послуги, у сфері поїздок до Почаєва?

- І Вам доброго дня, Михайле! Звичайно, групові тури ми можемо організувати. Щодо вартості та інших питань, Ви можете до нас зателефонувати, і думаю ми про все домовимось.

Світлана 23 роки (м. Сарни) Цікавить наступна інформація: чи існують у вас якісь горящі тури? Якщо так, де можна їх переглядати?

- Звичайно, горящі пропозиції до нас надходять щодня. Для того, щоб із ними ознайомитись, зателефонуйте нам за телефоном: (050) 375-67-90, або ж підійдіть до нас у офіс: м. Рівне, проспект Миру, 7А, офіс 10, і Вам наші менеджери нададуть усю вичерпну інформацію. Наразі є цікаві пропозиції по подорожах до Тунісу, Кіпру, Чорногорії, Болгарії та Греції. Також є горящі екскурсійні автобусні тури.

Дмитро, 37 років (м. Рівне) Добрий день, Ірина! Хотів Вам подякувати, за Вашу гарну роботу. Минулого року ми разом із дружиною завдяки Вашим рекомендаціям добре відпочили у Болгарії. Цього року не знаємо куди краще поїхати: В Хорватію чи до Чорногорії?

- Добрий день. І Вам дякую, що Ви такі хороші туристи. Щодо Хорватії та Чорногорії – це дві держави, які межують між собою та мають багато чого спільного: клімат, море і т.д.
Чорногорія – набагато менша країна, її самому можна усю об’їздити, точніше усе її побережья.
Хорватія цікавить туристів своїми озерами, безмежними пляжами. Також у Хорватії можна не тільки гарно відпочити біля моря, а й отримати насолоду від недоторконої природи.

Ліля, 45 років (м. Рівне) У серпні хочемо поїхати до Болгарії. Розкажіть будь ласка про специфіку оформлення страхування ( на мене і на мого чоловіка)?

- Добридень, Ліля. Загалом існує два види страхування – з франшизою і без франшизи.
1. Страховка із франшизою коштує дешевше, але під час настання страхових випадків, страхова компанія покриває не усі Ваші витрати. За кожен виклик лікаря Ви повинні будете сплатити певну суму.
2. Страхування без франшизи. Виклик лікаря та медичні витрати покриває страхова компанія у межах суми, на яку Ви застрахувались.
Варто також зазначити, що існує страхування на різні суми по медичних витратах та нещасних випадках. Пропоную, що б Ви підійшли до нас у офіс, і тоді я вже детальніше Вам розповім про самий процес страхування та його різновиди загалом.

Микола, 29 років (м. Острог) Гарного Вам дня, пані Ірино. Підписаний на електронну розсилку тур пропозицій. Часто у описі туру зазначається: "харчування по системі "НВ", розкажіть про це детальніше. Дякую.

- І Вам гарного дня, Микола. Розповідаю: харчування по системі «НВ» - це сніданок та вечеря, шведський стіл. Під час сніданку Ви можете пити чай, каву або воду. Але, разом із тим, на протязі дня та під час вечері всі напої коштують за додаткову оплату. Варто також пам’ятати, що є також країни, у готелях яких під час вечері при харчуванні по системі “НВ" Вам можуть запропонувати келих вина.

Ніна Михайлівна, 46 років (м. Рівне) Доброго Вам дня! Чи є у Вашій турагенції така послуга, як "Подарунковий сертифікат"?

- І Вам доброго! Так, звичайно, таку послугу ми надаємо. Звертайтеся! :)

Катерина, 39 років (м. Рівне) Гарного дня, Вам Ірино! Весь час по телевізору передають про неспокійний час у Єгипті. Хотіла перепитати у Вас, як фахівця у сфері відпочинку – чи через таку ситуацію, ціни на тури до Єгипту впали?

- І Вам, Катя, доброго дня! Під час літнього відпочинку, ціни на тури до Єгипту не впали і залишаються такими ж. Можна зазначити одне: навіть така суспільна ситуація не впливає на туристів, які хочуть відпочити під теплим сонячним промінням.

Іра, 21 рік (м. Рівне) Доброго дня, Ірочка! Мене також звати Іра. Мені 21 рік, і я хочу бути менеджером у туристичній галузі. Чи є у Вас вакантні місця у агенції? Щиро дякую.

- Доброго дня. На даний момент у нашій туристичній агенції немає вакантних місць. Але якщо нам будуть потрібні нові кадри, ми Вам обов’язково зателефонуємо. Зараз Ви можете до нас підійти і просто залишити своє резюме, яке у перспективі може стати конкурсним на вакантне місце.

Є запитання? Надсилайте на електронну адресу: market@ogo.ua та отримайте безкоштовну відповідь вже наступного тижня.

На правах реклами.





На правах реклами