Ми у Facebook
15.07.2013, 12:01

Рівненський "Кардинал" здобув дві поспіль перемоги у Кувейті

Рівненський міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне", що нині перебуває у Кувейті на міжнародному турнірі Mini World Futsal Club Tournament, у перших двох матчах зумів здобути дві перемоги.
Із стартової зустрічі рівненські футболісти довели, що приїхали на турнір за нагородами, а не на екскурсію )

Саме "Кардиналу" довелося грати у матчі-відкритті змагань і ця гра для наших хлопців стала досить успішною. Суперники, команда "Ель-Нассер" з Саудівської Аравії, намагалася протиставити щось українцям, але не зуміла. Натомість рівняни забили у кожному з таймів по одному м'ячу - перший гол на рахунку Сергія Тригубця, а друге взяття воріт оформив Андрій Чернієнко. В результаті - 2:0, перемога "Кардинала".

Відео першої гри "Кардинала"



У другій грі на рівнян чекав серйозніший супротивник - єгипетська команда "Макаса", що прибула на турнір з багатьма новачками й фактично являла собою збірну Єгипту.

У грі з "Макасою" рівняни пропустили першими, наприкінці першого тайму. У другому українці вдалися до тактичних змін, зуміли налагодити гру, а згодом й відігратися. Наприкінці гри воротар єгиптян капітулював від невідпорного пострілу Олександра Бондаря, а за кілька хвилин до завершення Сергій Піддубний з гострого кута вразив ворота "Макаси" - 2:1, перемога "Кардинала".

Після двох ігор "Кардинал-Рівне" має 6 очок і лідирує у групі. У груповому турнірі рівнянам залишається провести один матч - 18 липня із колумбійським клубом "Атлетико Уїла".

Нагадаємо, що рівненський "Кардинал" відстоює на турнірі не лише честь Рівного, а й честь усієї України, адже є єдиним українським клубом на змаганнях.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ