Ми у Facebook
16.07.2013, 12:29

Піцерія “Pieno-piano”: серце Італії – в Рівному!

Якщо Ви ніколи не були в Італії, але мрієте хоч трошки зануритися у її надзвичайний колорит, є шанс втілити свою мрію у життя, не виїжджаючи з Рівного! Адже вже десять років у нашому місті працює мережа італійських ресторанів, у яких поєднується надзвичайна атмосфера та неймовірний смак страв.
Мережа ресторанів «Ventotto» включає в себе ресторан Ventotto та дві піцерії – La Riva та Pieno-piano.

- Все розпочалося з відкриття «Ventotto» 10 років тому, а наймолодший наш заклад – «Pieno-piano» працює тільки 2 роки, - розповідає власник Віктор Марчук. - Але, не зважаючи на це, він вже встиг полюбитися рівнянам та гостям міста. І це не може нас не тішити.

Відкриваючи двері бару-піцерії «Pieno-piano», що знаходиться в центрі Рівного, на вулиці Тихій, 10, Ви поринаєте у світ краси та витонченості. Всі елементи інтер’єру - меблі, скатертини, посуд, освітлення - створюють особливе враження. Незважаючи на погоду за вікном, у відвідувачів виникає відчуття, що знаходяться вони не у своєму добре відомому Рівному, а в самому серці Італії. Атмосфера сприяє тому, щоб гарно провести час незалежно від компанії та пори дня.







У закладі є два зали на 150 та 200 людей, які прекрасно підійдуть для святкування найурочистіших подій вашого життя: будь то весілля, день народження чи просто гарний вечір з приємними людьми. А теплого сонячного дня можна поїсти в одній із затишних альтанок чи за столиком на свіжому повітрі, що знаходяться на літньому майданчику.









В «Pieno-piano» можна скуштувати класичну італійську кухню: пасту, різотто, лазанью. А широкий вибір страв з морепродуктами та піц з найрізноманітнішими начинками не лишить байдужим жодного відвідувача.

Віктор Марчук наголошує: «У наших закладах Вас приємно здивують великі порції, адже тут можна не просто скуштувати страву, а наїстися. Для приготування страв ми використовуємо високоякісні продукти, значну частину яких привозять з Італії. Спочатку самі куштуємо страви, а тільки після цього додаємо їх в меню».

Упродовж чотирьох років у ресторані «Ventotto» працював італійський кухар Карло Сполєтіні, відомий тим, що готував їжу для багатьох президентів Італії. За цей час він навчив наших рівненських кухарів усіх секретів приготування вишуканих страв, які тепер може скуштувати кожен. Кухарі вкладають душу у кожен свій витвір, тому з особливою любов’ю підходять до приготування та оформлення страв. Адже вони мають бути не тільки смачними, а й гарно поданими.



А щоб ви не загубилися у різноманітті справжніх шедеврів італійської кухні, офіціанти з радістю порадять Вам, що краще замовити. Адже тут є страви на будь-який, навіть найвибагливіший смак!

Чудове обслуговування, смачна кухня, приємна музика чекають на Вас. «Приготовано з душею, як для себе!» - принцип роботи мережі «Ventotto». Адже тільки так клієнт відчує тепло та ніжність, з якою його приймають. І захоче знову і знову повертатися в рівненське серце Італії.

м. Рівне, вул. Тиха, 10
Телефон: +380 (362) 452 829

м. Рівне, вул. 16-го Липня, 71
Телефон: +380 (362) 266 624







На правах реклами