Ми у Facebook
16.07.2013, 18:35

Депутатські запити нардепів-рівнян: хто, кому і скільки

За перших півроку роботи Верховної Ради VII скликання народні депутати-вихідці з Рівненщини подали 57 депутатських запитів, з яких 20 стосувалося захисту інтересів окремих громадян та колективів, 27 – розслідування зловживань та порушень, 6 – інфраструктури в округах, 4 – політики та законодавства.
Такими є результати моніторингу, який оприлюднили на круглому столі у Рівному 15 липня активісти громадянської мережі "ОПОРА".

Найбільше народні депутати від Рівненщини направили запитів до Кабінету Міністрів України (23 запити), Генеральної прокуратури (9 запитів) і Міністерства аграрної політики та продовольства (3 запити). По два запити народні обранці направили до Міністерства внутрішніх справ та до місцевих органів влади. В інші органи влади та установи було направлено по одному депутатському запиту.

Рекордсменами серед депутатів-рівнян за кількістю поданих запитів є Юрій Вознюк ("Батьківщина") та Олег Осуховський ("Свобода") - вони подали по 16 депутатських запитів. По 8 запитів підготували Віталій Чугунніков ("УДАР") та Микола Кучерук ("Батьківщина), 6 – Валентин Королюк ("Батьківщина"), 3 – Юрій Благодир (Партія регіонів). А ось іще один представник Партії регіонів, Микола Сорока, за даними "ОПОРИ", не подав жодного депутатського запиту.

Як народні депутати від Рівненщини виконують передвиборчі обіцянки

Верховна Рада України: перші підсумки роботи





На правах реклами