Ми у Facebook
18.07.2013, 09:54

Шматочок недоторканої природи – еко-готель «Оазис-М»

Втомилися від шумного міста: метушні, транспорту? Хочете насолодитися прекрасними краєвидами та відвідати підземну схованку? Тоді Вам просто необхідно приїхати в еко-готель «Оазис-М», що за 12 кілометрів від Рівного. Тут можна комфортно відпочити й отримати незабутні враження.
Екологічний комплекс «Оазис-М» знаходиться в селі Бабин Гощанського району, на трасі Рівне-Київ. Поряд із ним прекрасний ліс, в якому можна погуляти та подихати свіжим повітрям. Тут Вам ніхто не завадить побути наодинці з природою, відпочити від буденних проблем і турбот.

«Оазис-М» включає в себе музей «Криївку», комфортабельний готель, ресторан, лазню, дитячий майданчик та озерце з фонтаном.

- Музей «Криївка», є родзинкою комплексу – це справжня підземна схованка, яка використовувалася членами Української повстанської армії під час збройних протистоянь в часи Другої світової війни, - розповідає директор закладу Максим Морозюк. - Щоб точно відтворити побудову та інтер’єр, криївку було зроблено за кресленнями того часу. Окрім того, в нашому музеї зібрано автентичні предмети побуту бійців УПА, колекція яких постійно поповнюється.



Еко-готель «Оазис-М» пропонує відвідувачам 30 комфортабельних номерів: одномісні, двомісні та сімейні двокімнатні. За бажанням клієнта, можна обрати номер з балконом, щоб, прокидаючись вранці, виходити з чашечкою кави чи чаю й милуватися мальовничими пейзажами тутешньої природи. Кожен номер оснащений усіма необхідними меблями, телевізором, душовою кабіною та банним приладдям. Усі відвідувачі мають можливість вільного доступу до мережі інтернет, щоб прямо з відпочинку ділитися з друзями своїми враженнями та прекрасними фотознімками.

На території комплексу знаходиться бар-ресторан, який пропонує страви домашньої української кухні: салати, закуски, комплексні обіди, широкий вибір рибних, м’ясних та страв на мангалі. Діткам пропонують поласувати смачними десертами, після частування яких вони можуть піти на великий літній дитячий майданчик. Тут на них чекають найрізноманітніші гойдалки, які безумовно викличуть посмішки у всіх маленьких відвідувачів.

Прогулянки по лісу, посиденьки біля озерця з фонтанчиком, відпочинок в комфортабельному готелі та смачна їжа у ресторані чекають на Вас. А турботливий та усміхнений персонал закладу докладе усіх зусиль, щоб відвідавши «Оазис-М», Ви захотіли повертатися знов і знов у цей недоторканий шматочок Рівненської природи.

Адреса Еко-готелю «Оазис-М»: с. Бабин, вул. Незалежності, 53-а
+38 (0362) 43-81-83, (067) 727-39-81, (095) 605-89-03













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ