Ми у Facebook
19.07.2013, 13:31

Рівненський "Кардинал" втретє переміг у Кувейті і вийшов до чвертьфіналу

На міжнародному міні-футбольному турнірі у Кувейті футболісти рівненського "Кардиналу" в останньому матчі групового турніру із розгромним рахунком 5:0 перемогли колумбійський клуб "Атлетико Уїла".
Після двох перемог, 2:0 над "Аль-Нассером" та 2:1 над "Макасою", рівненському "Кардиналу" у груповому турнірі залишалося провести один матч - проти колумбійського "Атлетико Уїла".

Рівненський "Кардинал" здобув дві поспіль перемоги у Кувейті

Із колумбійською перешкодою, що стояла на шляху до чвертьфіналу, рівняни чудово впорались.

Уже в середині першого тайму Андрій Чернієнко двічі вразив ворота колумбійців - спочатку, обігравши воротаря, пострілом у ближній кут він відкрив рахунок, а друге взяття воріт Андрій оформив, замкнувши передачу Олександра Бондаря. Із перевагою 2:0 "Кардинал" пішов на перерву.

Одразу із початку 2-го тайму українці забили втретє - відзначився Сергій Тригубець. Але й на цьому рівняни не зупинились.

Наприкінці гри влучним пострілом під поперечину відзначився Артем Фаренюк, а на останніх секундах, після нереалізованого пенальті, м'яч у сітку добив герой матчу Андрій Чернієнко, оформивши хет-трик.

Відео найцікавіших моментів гри:



Після феєричної перемоги "Кардинал" заробив максимальну кількість очок і путівку до чвертьфіналу.

Як інформує офіційний сайт "Кардинала", суперник рівнян визначиться у суботу, 20 липня. Ним стане команда, яка посяде друге місце у групі "С". Ймовірні суперники - "Ель-Садд" (Катар), "Каджиа" (Кувейт), "Спорт Колоніал" (Парагвай) та "Дібірі Табріз" (Іран).

Чвертьфінальну гру команди проведуть 23 липня.





На правах реклами